Brown nose? Brown cake!





I dag fjäskar jag för kollegorna lite. Jag blev bjuden på cupcakes i måndags, och då menade de att de alla tar med något gott då och då. Man vill ju inte vara sämre, så att säga. I'm a brown noser yes I am! I dag blir det kladdis med grädde och jordgubb. Välbekomme, kära kollegor!

Kvällen bjuder på film med familjen, vilket om det överhuvudtaget någonsin har hänt innan var mycket, mycket länge sen. Vi tar oss till Roxy och Öret för att se den HÄR filmen. Som utspelar sig i vårt älskade Knäred. HÄR kan du läsa mer om Knäred och min relation dit. Så: jobb, träning (kladdkaka liksom) och bio! Då vet ni var ni har mig idag! Tjipp!

(Ja, jag vägrar att prata om förlusten i går. Vi glömmert. Speciellt då jag jäktade dit direkt efter jobbet utan middag och satt själv på läktarn som en tönt. Det var väl de minsta de kunde ha gjort. Och inte vann jag på föreningslotten heller. Sod it).


Kommentarer
Postat av: kenza

Oh my! oh my! This looks great! How are you sweet Jenny! I miss you and should come here more often. I hope you are well.

2011-03-16 @ 17:28:23
URL: http://caramelcaramelo.blogspot.com
Postat av: sandra

Vilken superbra kollega du är! Kladdkaka, Vi fick äppelpaj på jobbet. Och sen till träning. Balans, balans ;)

2011-03-16 @ 19:22:42
URL: http://storstadstockholms.blogspot.com
Postat av: Ellinor

Det där såg inte dumt ut, inte alls!

2011-03-18 @ 21:48:49
URL: http://ellinorsworld.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0