Inte så pjåkigt ändå

 
Jag måste säga att jag har varit ytterst otacksam och bortskämd. Trots att vi fick de bästa somrarna på jag-vet-inte-när så har jag sörjt den. Längtat tillbaka. Varit lite surig över de sänkta teperaturerna. Men nu måste jag ändå säga. Vilken underbar höst ni har! Varm, solig, frisk. Och Öret bjuder på extra fin höst med härliga promenader och utestunder. Man kan ju fortfarande sitta på uteservering och äta. Jag gjorde det en kväll förra veckan faktiskt. Vid åtta börjar det dock redan mörkna, vilket jag ännu inte riktigt har vant mig vid, men det kommer. Nu laddar vi om om omfamnar nästa årstid. Och jag ska faktiskt sätta mig på ett palan söderöver om blott två veckor. Då får jag förhoppningsvis sol och värme några dagar till innan hösten börjar på riktigt. Denna vecka är födelsedagsvecka för både mig och min syster (och Angelica, idag faktiskt. Grattis!) och i helgen drar vi på 70-årsfest i Södermanland. Välkommen hösten. Du är inte så pjåkig, trots allt.
 

Kommentarer
Postat av: Sandra

Åh vad härligt ! Var ska du åka Jenny ? Kram

2014-09-18 @ 14:01:11
URL: http://storstadsstockholms.blogspot.com
Postat av: Carin

Nej, det där ser verkligen inte så pjåkigt ut. Vi har fortfarande varma skönare dagar här så har fortfarande svårt att komma in i riktigt hösttänk, men det märks att den är på väg.

2014-09-18 @ 18:47:20
URL: http://hemmaiengland.blogspot.co.uk
Postat av: angeliqe.blogg.se

Saknar dig!

Svar: Och jag dig!
Jenny Lina Carlsdotter

2014-09-19 @ 08:11:07
URL: http://angeliqe.blogg.se/
Postat av: Anonym

Inte pjåkig alls, håller med!

Men just där i skarven kan jag ändå känna…lite till, vrida klockan tillbaka men ändå inte…men jo. Vet inte liksom! Tar lite tid men så blir det ju ofta så härligt ändå. Härlig helg du har och så skönt med sol och semester igen!

KRAM

2014-09-20 @ 16:37:14
Postat av: Lotta

…ja, det var ju jag som skrev ;)

Svar: :) Kram på dig Lotta!
Jenny Lina Carlsdotter

2014-09-20 @ 16:37:40
URL: http://www.charmigacharlie.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0