Ett veckoslut i oktober

 
 
Ja, här inne har det inte hänt något på nästan två veckor. Jag har på grund av extremt hög arbetsbelastning på jobbet och späckat schema privat knappt hunnit med att andas. Och nu har det ännu gått en helg och jag har inte ens hunnit berätta om min föregående! Så nu kör vi. Den inleddes med brasa. lek och diskodans till Astrid-låtar med lillkickan och hennes mamma. Jag fick en jättefin cyklamen i en eko-kruka gjord på bland annat återvunnet material från möbelbranchen i mitt favvoland Sri Lanka. Och så asgod laxpasta och vin signerat lillkickans fader. Sedan mys i soffan framför TV:n med chips och godis. Har inte ätit så mycket sedan jag-vet-inte-när. Det spände i magregionen. Mums. 
 
 
På lördagsmorgonen vaknade jag till detta. Hur fint?!? Efter mysfrulle och frågespel till morgonkaffet med pappa Carl och min ömma moder...
 
 
...tog jag en promenad genom småstaden till min lilla mormor. Var mysigt att få smeka hennes mjuka hår lite och berätta för henne hur mycket jag älskade henne. Fina mormor. 
 
 
Väl tillbaka i Öret mötte jag upp med "syrran" som var i stan. Min förkylning var inte direkt borta, så vi tog det väldigt lugnt och jag powernappade lite. Men sedan helgmyste vi till det. 
 
 
När kvällen kom bar det av till den relativt nya restaurangen/vinbaren/grillen/baren Makeriet. Så här glad var "syrran" över det.
 
 
Vi drack drinkar, käkade löjrom, drack bubbel och mumsade på ljuvligt goda moules frites. Men sedan slog tröttheten över en full vecka, förkylningsmattheten och matkoman in och vi gick hem och landade på kudden precis innan midnatt. Underbar kväll. Söndagen tillbringades till film och pizza och jag njöt över att få umgås med en av mina allra bästa människor. Och det var den helgen i oktober, det. Sedan kom det ännu en. Men mer om det framgent. Ha en fin tisdag, kompisar! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0