Förrätter till huvudrätt och hotellfrukost


Att inleda helgen med en av sina absolut bästa vänner med hennes fina man, med glada skratt på restaurang. Det kan ju inte bli så mycket bättre. Vi blev lite menyanarkistiska och beställde in två förrätter var. Och så massakerade vi två osttallrikar till dessert, med goda dessertvin och söt (!) körsbärsöl till. Så ljuvligt.

Jag åt hotellfrukost både lördag och söndag. Båda gångerna toppade jag den med våffla med sylt och grädde. Dekadens i min värld. Med en sidoorder av bebisgos kan det vara den bästa hotellfrukosten jag någonsin ätit.


Vi promenderade mycket i helgen. För att söva bebis och för att få kvalitetstid, bara vi. Mellan frukost och mässa, innan middag, innan hemresa. Runt slottet såklart. Örebros stolthet. Och solen sken från nästintill klarblå himmel. Underbart. Några små bitar från en helg i mars, en lisa efter en hektisk vecka.
Kommentarer
Postat av: Ellinor
Mmmm...mysigt ;)
Du passar verkligen bra där bakom vagnen ;)
Svar:
Jenny Lina Carlsdotter
Postat av: Angus
Va mysigt ni ser ut att ha!
Va snyggt du gjorde dig bakom vagnen! Som handen i handsken
Svar:
Jenny Lina Carlsdotter
Postat av: Miss Marie
Gud vad mysigt!
Postat av: Lotta
Topp! Två förrätter - så bra. Det vill jag också ha ;)
Bebisgos på allt här goa. Underbart!
KRAM
Svar:
Jenny Lina Carlsdotter
Postat av: Sofia
Hotellfrukost är ju lite av det bästa som finns =) Och det där med förrätterna är ju toppen, jag är mer för det än efterrätt!
Svar:
Jenny Lina Carlsdotter
Trackback