Flex, solpromenad och raggmunkar

 
När ett möte i går sen eftermiddag blev inställt tog jag mitt pick och pack och flexade ut strax efter eftermiddagsfikat. Jag tog en lång omväg hemåt i solen, såg tussilago, blåsippor, krokus och - på sina ställen - grönt gräs. Tjålade lite med en liten söt katt i ett bostadsområde. Tittade förbi Wadköping och Stadsparken och shoppade lite i Ekobutiken. Gick en runda på stan (och var duktig och fönstershoppade endast). Sedan fixade jag hemma, städade upp, tvättade, gjorde det sista på min plastbantning som är snudd på färdig (mer om det framgent) och till slut: raggmunkar i soffan med en knapp timmes sändning från Game of Thrones-premiären i NYC som jag hittade på Youtube. En väldigt vanlig men väldigt härlig torsdag. Sedan fick jag tyvärr helt plötsligt ont i halsen (vilket är irriterande då jag inte har några halsmandlar) och vaknade flera gånger i natt för att det gjorde ont att svälja. Nu gör det ont både när jag inte sväljer och när jag sväljer. Jag har dock inte feber och kör på med Ipren och Strepsil, så hoppas vi att det är borta till i morgon då jag ska ut på äventyr med Angelica. Ha en fin fredag, kompisar!
 
 

Kommentarer
Postat av: Miss Marie

Jag är också sjuuuk! Stackars oss!

Vi får krya på oss över helgen!

Svar: Ja, jag räknar mig själv inte som sjuk (positivt tänkande och bla bla bla :)) men halsen får gärna skärpa till sig till i möra! :) Krya på dig!
Jenny Lina Carlsdotter

2014-03-28 @ 09:32:11
URL: http://www.miss-maries.blogspot.com
Postat av: Ellinor

Vilken härlig torsdag! Hoppas att fredag och stundande helg fortsätter att bjuda på lika mycket sol och vardagsfint <3
Själv känner jag mig full av energi efter en minst sagt tuff och kämpig vecka. Skönt så här lagom till helgen. Hoppas på det bästa!
Stor kram

Svar: Oj då, hoppas helgen och nästa vecka blir mycket, mycket bättre då! <3 KRAM
Jenny Lina Carlsdotter

2014-03-28 @ 09:37:08
Postat av: Sandra

Har också börjat känna av halsen. Högst ovälkommet ! Krya på oss! Ha en riktigt härlig helgstart nu Jenny. Stor varm kram

Svar: Krya på dig också och ha en underbar helg!
Jenny Lina Carlsdotter

2014-03-28 @ 13:50:50
URL: http://storstadsstockholms.blogg.se
Postat av: Annika

Nej trist. Du har tagit bort dina mandlar alltså. Ja, trist att du då ska behöva drabbas av detta vidriga, men halsfluss är det ju inte. Tack och lov.
Men desto härligare att du hittat SÅÅÅ många vårtecken i naturen. Krya på dig!
Kramar!!

Svar: Tack! Man kan tydligen få det ändå, fast längre ner i halsen eller lunginflammation.. Blä! Vi hoppas på frisk i morgon istället! Ha en fin helg! Kram
Jenny Lina Carlsdotter

2014-03-28 @ 15:08:24
URL: http://kankaglenreston.blogspot.com
Postat av: Lotta

Yikes, med halsen! Jag har inte haft ont på flera år men vet ju hur det känns. Hoppas du är bättre!

Gillar din torsdag annars jättemycket!!

KRAM xx

Svar: Ja, hade verkligen jätteont i går. Fick feber också. Men det är redan bättre, tack och lov! Kram, ha en underbar helg!
Jenny Lina Carlsdotter

2014-03-28 @ 22:32:48
URL: http://www.charmigacharlie.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0