Trevlig helg

 
Sedan förra fredagen har det varit en berg- och dalbana i min själ. Ledsamma besked - ofattbart ledsamma - har varvats med fantastiska - otroligt fantastiska - besked. Tankar om livet och döden har kommit och gått. Och som så många gånger förr pratar någon med mig. När jag efter en mycket, mycket tung dag klev ut från kontoret mötte himlen ovan mig. Som ett tecken. En ljusning. Och hela veckan har vädret varit alldeles underbart, som en varm smekning så fort man går utanför dörren. En otrolig kliché, men livet ÄR en berg- och dalbana. Och jag skulle inte vilja ha det på något annat sätt. Nu är det helg och nästa vecka jobbar jag min sista vecka innan en efterlängtad semester. I helgen får jag besök och ska göra besök. Leka med en lillmyra och bada med vänner. Krama familjen och få efterlängtade återseenden. Och sedan, när nästa jobbvecka är slut, väntar så mycket fantastiskt. Slottsweekend, Hufvudstadsvisit, bröllop, nya kataräventyr i södra Frankrike, London, ännu ett bröllop och ljuvlig ledighet. Allt detta har jag framför mig. Så fint. Trevlig helg, kompisar. Kram på er. 
 

Kommentarer
Postat av: Ellinor

*Kramar om*
Sedan vet jag också att om någon har förmågan att se det positiva mitt i allt elände så är det du. Livet är en ständig berg-och-dal-bana. Det gäller att hålla i sig i nedförsbackarna för att sedan snabbt kunna ta sig upp igen. Förhoppnings ger stundande helg med allt som är att vänta, dig en välbehövlig skjuts i rätt riktning.
Stor kram

Svar: Stor kram tillbaka, fina, fina du!
Jenny Lina Carlsdotter

2014-07-11 @ 09:43:45
Postat av: Angus

Stor puss & kram ♡

Svar: Stor puss och kram tillbaka!
Jenny Lina Carlsdotter

2014-07-11 @ 20:53:06
URL: http://www.angusfoto.blogg.se
Postat av: Lotta

Ja, så här kan livet vara och du beskriver det så fantastiskt bra. Och jag vet, precis som Ellinor skriver, att du har en förmåga att se det positiva mitt i allt.

Så fint att ha så mycket roligt att se fram emot, det hjälper.

Tänker på dig, skickar stora kramar!

xo

Svar: Tusen tack Lotta! Ibland blir det lite mycket i livet, och då kan det - även om man måste sörja och vara ledsen ibland - bra att se saker positivt. Stor kram till dig och tack för fina ord!
Jenny Lina Carlsdotter

2014-07-13 @ 02:47:53
URL: http://www.charmigacharlie.blogspot.com
Postat av: Sandra

Livet har så hårda kanter ibland. Kramar om i massor.

Svar: Stor kram tillbaka!
Jenny Lina Carlsdotter

2014-07-18 @ 05:56:05
URL: http://storstadsstockholms.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0