Sommarhelg

 
Sommarhelg. Rosé på en filt i parken med en vän tills solen går ner. Merparten av alla mål på restaurang. Uteservering med vänner både fredagkväll och lördagskväll. Dans och efterfest till fyrahugget (det var inte igår), kattgos, skogsrunda, befriande rens i garderoben och nya hem till kläder jag inte längre använder, poolbad och middag i kvällssolen, mys med söta mormor, cykeltur, shopping (inte heller igår) och TV-serier i soffan. Tänk att en lugn sommarhelg kan innefatta så mycket! Jag har genomgått ett paradigmskifte i tanken med sommaren och solen. Jag skyndar inte längre hem, för att fixa inför morgondagen. Jag tar dagen lite mera som den kommer. Njuter av det som bjuds. Struntar lite i allt som jag brukar vara så noga med. Låter disken stå en extra dag till förmån för häng med kära vänner. Går lite senare till jobbet till förmån för kattgos. Bjuder hem en hel hög vänner på efterfest istället för att sova helgsov. Fint så. 
 

Kommentarer
Postat av: Ellinor

Det låter som en väldigt klok och sund inställning. Det paradoxala är ofta att man hinner dubbelt (eller snudd på i alla fall) så mycket så snart man lägger alla måsten och stressen åt sidan. Att ta dagen och görandena lite som de kommer resulterar i ett lugnare sinne, en gladare person och precis som du skriver ovan - ett mera innehållsrikt liv.
Önskar dig en fortsatt fin måndag och vecka!

Kram

Svar: Och jag önskar dig precis detsamma! Stor kram, fina kloka du!
Jenny Lina Carlsdotter

2014-07-07 @ 12:36:28
Postat av: Angus

Hoppsan bakis! Det kommer jsg inte ihåg hur det känns! :) jag ses gärna i v om inte embryo behagar o komma ut! Vilket jag önskar....

Svar: Haha, eller huuur? :) Jag förstår att du känner så. Kanske på fredag? Vi kan ju höras. KRAM
Jenny Lina Carlsdotter

2014-07-07 @ 23:22:34
URL: http://www.angusfoto.blogg.se
Postat av: Lotta

…och det gör du helt rätt i! Gillar att inte vara så noga, att välja till förmån för istället för disk och stress. Underbart! Njutning maximum och jag älskar det. Tack för den här sköna dosen jättehärlig inspiration!

KRAM!

Svar: Tack själv, underbara du!
Jenny Lina Carlsdotter

2014-07-08 @ 01:03:57
URL: http://www.charmigacharlie.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0