Vardag


Ja, vardagen. Den är inte så dum, ändå. Utan vardag ingen helg. Och min vardag är ganska fin just nu. Känner mig tillfreds. I går då. Andra träningspasset efter halsontet. Tungt men skönt. En bastu efteråt för att bota min onda rygg. Har några värlkdagar nu, men har inte haft på länge så det är ok. Sedan krämig, värmade soppa på broccoli, sugar snaps och äpple, serverat med nybakt knäcke som var så rykande varmt att jag fick lägga det i frysen en stund för att kunna lägga pålägg på det. Och så två raw food-bollar på det. Sedan ett avsnitt av Girls och ett av Hunted i soffan innan lite TENS för min onda rygg och ett kapitel i Game of Thrones. En helt vanlig, ospännande men härlig vardag. Idag kör vi en till.
 

Kommentarer
Postat av: Angus

Så himla mysigt du gör det! Sitter du vid bordet och äter? Jag sitter ALLTID i soffan framför tv:n med krökt rygg och gamnacke

Svar: Det är olika. Ofta sitter jag i soffan också. Men ibland vid köksbordet och ibland vid matbordet. Men nästan alltid med datorn.... KRAM
Jenny Lina Carlsdotter

2014-02-05 @ 20:34:22
URL: http://angusfoto.blogg.se
Postat av: Lotta

Underbart. Så ska en vardag tas. Jag har just tryckt i mig tre pannkakor med sylt och grädde. En gång om året kan man väl få göra det när det är snöigt ute och ingen semla i sikte tänkte jag.

TACK för det du delade med dig, apropå lycka och se det lilla omkring en i vardagen. Starkt! Du är så fin och så tycker jag att du är fantastik.

KRAM

Svar: TACK själv, för all inspo, fina bilder, vackra ord och fina kommentarer här! <3
Jenny Lina Carlsdotter

2014-02-05 @ 22:33:00
URL: http://www.charmigacharlie.blogspot.com
Postat av:

gott de ser ut:D

2014-02-06 @ 02:25:59
URL: http://xolizzie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0