Dagens kontor

 
I natt sov jag hos min "syrra". Idag sitter jag i hennes kök och jobbar. Jag har sällan chansen att jobba hemifrån, men alla vet ju att man är så sjukt produktiv hemifrån. Speciellt hemifrån någon annan där man inte har arbete i hemmet som distraherar en. Jag var uppe med tuppen och betade av min e-mail. Jag är inne på min andra kopp Nespresso och har Morgonpasset i P3 på för att kompensera för kontorets bakgrundsljud. Idag ska jag luncha med en kär vän och i kväll är det AW med ett gäng härliga tjejer som gäller. Lite eko-shopping och en runda på Svenskt Tenn skulle inte skada heller, tror jag. I morgon har jag planer som gör mig så exalterad att jag knappt kan vänta. Och på kvällen trettis (exhalterad över det med såklart!). Om det det inte vore för min förkylning skulle allt vara riktigt hunkydory. Jag har varit sjuk i över en vecka nu, så förkylningen var inte den ninjaversion jag trodde. Ursäkta äcklet, men igår när jag snöt mig blev det bara helt rött i näsduken, Min nos har gett upp. Men nu struntar vi i det, tar en tredje kopp Nespresso (måste undvika de orangea poddarna dock, de är tydligen de-caf) och sedan är det heeeelg! Ha en fin fredag, kompisar!
 
 

Kommentarer
Postat av: Angus

Haha åh herre kan fortfarande inte fatta att han la ut den på insta! Ha en fantastisk helg i hudvudstaden!

Svar: Ha en fantastisk helg hemma! Kram
Jenny Lina Carlsdotter

2014-04-04 @ 11:47:33
URL: http://angusfoto.blogg.se
Postat av: Miss Marie

Det där låter som en helt ok start på helgen! Ha en bra en!

Svar: Det är det! Sitter i solen vid vattnet och väntar på mitt lunchsällskap as we speak. Ha en fin helg!
Jenny Lina Carlsdotter

2014-04-04 @ 11:53:36
URL: http://www.miss-maries.blogspot.com
Postat av: Karin

Hej igen Jenny! Jag försökte hitta information om vad du pluggat, kabbalah och dina tider utomlands men inte hittat jättemycket. Hade varit tacksam om du ville skriva om det i alla fall i den mån du vill :)

Svar: Jag har pluggat mänskliga rättigheter, statsvetenskap, freds- och konfliktvetenskap, förvaltningsrätt och lite annat i Lund. En termin i Malmö och en i Paris. Kabbalah pluggade jag på distans, gick på ett möte i London på tidigt 00-tal och fick sedan en mentor. Höll inte på så länge utan pluggade istället judaistik på universitetet. Jag bodde i London tidigt 00-tal och Paris 2010. Under kategorien "Jenny i Paris" finns mycket om det.
Jenny Lina Carlsdotter

2014-04-04 @ 12:42:34
Postat av: Karin

Åh gud vad spännande! Är lite inne på samma utbildningsområde, inte exakt men liknande, har du några tips eller råd när det kommer till jobb? Har det varit svårt att få inom de områdena?

Vad är den största lärdomen från Kabbalah som man kan ta till livet? Om du lärde dig något särskilt. Kabbalah är himla intressant tycker jag och har själv läst en bok om det och har flera som jag ska läsa. Några tips?

Härligt att träffa likasinnade!!!

Svar: Tips är att skaffa en bra praktikplats under studietiden och att engagera dig i olika föreningar (typ Utrikespolitiska föreningen) medan du pluggar för att knyta kontakter och att sedan använda dem när det är dags att söka jobb.
Deb största lärdomen av Kabbalah är att vara proaktiv, att tänka postivt och att sträva mot något bortom det materiella. Att det inte är situationen du reagerar på som är problemet utan hur du reagerar. Lite så.

Kul att du tycker det är kul att läsa min blogg! Trevlig helg!
Jenny Lina Carlsdotter

2014-04-04 @ 13:30:46
Postat av: Karin

Spännande :-) Hade varit superkul om du hade velat skriva mer om Kabbalah och tankar om dessa. Finns det några bra böcker? Har läst God wears lipstick och ska även läsa The power in you. Är kabbalah något du fortfarande praktiserar idag?

Ha en underbar helg du med!!!

Svar: Mitt tips är att titta på Kabbalah Centrets hemsida. Det var så länge sedan att jag inte alls är uppdaterad, tyvärr. Jag praktiserar alltså inte längre Kabbalah på det sättet. Men "The Way" och "The Power of Kabbalah" av Michael Berg och Yehuda Berg gillade jag när det begav sig.
Jenny Lina Carlsdotter

2014-04-04 @ 14:12:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0