Tiden flyger

 
I måndags satt jag hos frisören i tre (!) timmar efter jobbet, i tisdags jobbade jag på Vårruset och veckans övriga kvällar är lika inbokade. Onsdag var dock min "lediga" dag. Jag passade då på att göra saker som inte riktigt har hunnits med på sista tiden. Tvätt (som har hängt "på tork" i typ två veckor) plockades in och två nya maskiner fick sig en omgång, samtal med vännerna jag försummat en smula, lite städ av lägga och så en promenad genom underbart gröna Öret ovan, hur fint? Bananpannkakor framför Suits på det. Härlig lillördag. I morgon är det redan fredag och i helgen är det dags för ännu en trettis. Tjo, vad det går undan. Tiden flyger.
 

Kommentarer
Postat av: Angus

Öret är bra vakcert, ge mig huset på bilden tack.
Du råkar inte ha nån gammal tygbur här???

Svar: Nej, den har nog min syster... Tyvärr. När åker du? För hon skulle eventuellt komma till mig imorrn...
Jenny Lina Carlsdotter

2013-05-23 @ 10:20:18
URL: http://angusfoto.blogg.se
Postat av: Ellinor

Denna vecka är verkligen hysterisk! Mycket att göra på jobbet och varje kväll har det varit/är det något bokat. Tur då att det bara är trevliga saker som står på agendan - aw, kompishäng, fotboll och som pricken över i:t, bröllop nu i helgen.
Nästa vecka hoppas jag dock blir lite lugnare, men känner jag mig själv rätt är dessa kvällar också snart bokade ;)
Kram

Svar: Haha, like two peas in a pod, du och jag! Men som sagt, det är ju mest roliga saker. Jag tänker också att när sommaren kommer kommer det vara mycket lugnt på jobbet, i alla fall för mig. Så jag vilar då! :)
Jenny Lina Carlsdotter

2013-05-23 @ 10:37:55
URL: http://ellinorsworld.blogspot.com
Postat av: Ellinor

SV: Så sant som det var sagt - sömn och återhämtning kommer det att finnas tid till i sinom tid. Nu vill man liksom "leva" lite med allt vad det innebär!

2013-05-23 @ 11:31:34
URL: http://ellinorsworld.blogspot.com
Postat av: Johanna - Tillvaron.se

Underbart vackert i Öret, framför allt första bilden.

Och visst är det sjukt vad tiden går nu på våren. Varför ser man inte till att göra allt man gör nu även på hösten när det inte händer någonting? Det är ju så dumt på nåt sätt. Snart är det hur som helst midsommar...

2013-05-23 @ 13:30:10
URL: http://tillvaron.se/johanna

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0