Onsdagstankar

Svettigt....
 
Jag ryser i hela kroppen när hörde om DETTA på nyheterna. Tänk att ingen saknar en på TVÅ ÅR!
 
Tänk all forskning som pågår inom alla områden, någon måste ju snart kunna uppfinna regnkläder som andas ordentligt? Man kommer till kontoret torr från regnvatten men blöt av svett...
 
När jag fyller år (30 i år, urk) önskar jag mig en Eiffeltornsax. Precis min smak, alltså!
 
Jag älskar allt på bloggen A Beautiful Mess. Allt är så veckert, så läskande, så inspirerande. Jag vill vara så där inspirerande, alltså.
 
Har äntligen börjat lyssna på Värvet. Har hunnit med ganska många. Gillart! Lyssnar ni? Vilken intervju gillade ni bäst?
 
Borgen. Älskart!
 
Jag planerar att äntligen förverkliga en av mina drömresor i sommar, Carcassonne. Mest för att jag är intresserad av katarernas (eller albigenserna, som de i bland kallas) historia. Har ni andra bra tips i området? Det finns ju så mycket i vackra Langedoc, måste gallra.
 

Kommentarer
Postat av: Ellinor

Hurra för resplanerna! Kan tyvärr inte bistå med så många tips. Tror nog att du själv har bra koll på vad du vill se och göra samtidigt som några av dina andra läsare förhoppningsvis kan dela med sig av sina smultronställen.
Kram

Svar: Ja, men jag har varit så fokuserad på katarerna (helt ärligt: inte brytt mig om annat, haha) så nu vill jag ha restauranger, hotell, att sådant! Jag tror att jag kommer åka någonstans vecka 30-31-32. Men jag återkommer som sagt! :) Jag ska vara kattvakt, måste koordinera med de andra på jobbet (statlig myndighet måste ju alltid vara bemannad) och priserna på biljetterna! Kram
Jenny Lina Carlsdotter

2013-05-22 @ 09:47:38
URL: http://ellinorsworld.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0