Vad är väl en kväll på slottet?

 
Jo den kan vara lite smaklös matmässigt men ändå väldigt mysig! Jag och Anna, som inte heller tar semester förrän på fredag, bestämde oss för att man måste njuta av vardagen och de härliga sommarkvällarna även om man jobbar. I onsdags förra veckan regnade det hela dagen, var mulet och kallt. Men lagom till kvällen sprack det upp och solens strålar värmde igen. Slottskrogen var arenan för kvällens middag och den bjöd på fin uteservering, bra service men tyvärr ganska medioker mat. Den Toast Skagen vi åt var ganska smaklös och osaltad med alldeles för lite löjrom och proseccon jag beställde var alldeles för söt. Men vi hade trevligt och brände av alla samtalsämnen vi missat sen sist. Sedan toppade vi det hela med en glass vid Svartån precis bredvid. Mysig vardagskväll på (eller vid)  slottet, helt enkelt.
 

Kommentarer
Postat av: Angus

Ja men se där ja, charmig jag va på den bilden! :) Gullig så det förslår ;)
tack för sist!

Svar: Så himla charmig! KRAM
Jenny Lina Carlsdotter

2013-07-15 @ 18:23:55
URL: http://angusfoto.blogg.se
Postat av: Lotta

Å, finaste Jenny! Jag vet att du förstår. Det gör så ont så ont så ont just nu. Är själv tagen över hur påverkad jag blivit. Fick gråta av mig helgen....hoppas att det ska kännas bättre snart för min R.

Tack för kramar, omtanke, tycka om <3 <3 <3


Ps. och glad att du har det så bra nu!!

Svar: Lotta, fina Lotta. Hoppas ni hittar vägen ut ur det sorgliga. Det är aldrig lätt med sånt där. Att känna sig sviken, övergiven, ensam... Stackars R!
KRAM!
Jenny Lina Carlsdotter

2013-07-16 @ 01:35:53
URL: http://www.charmigacharlie.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0