Helgglimtar

Ja, då var det fredag och snart helg igen. Då sammanfattar vi förra helgen, som nu blivit tradition här på blögga. Förra helgen inleddes med konsert i Nora. Min svåger och hans bror spelade nämligen, så jag mötte upp ett gäng i Noras Folkets Park.
 

Man kan absolut inte vara i Nora utan att äta Noraglass, glassen som blivit utnämnd Sveriges allra godaste glass. Så när några av oss åkte in till staden för att äta middag avslutade vi givetvis den med glass. MUMS. Min favorit: den dagliga smaken hasselnöt. Förutom den och vanlij finns det varje dag en annan smak. Denna dagen var det mango. Helt ok. Men inget slår hasselnöten.
 

Vi mumsade glassen på Nora torg. Det kommer snart att kunna ses i Maria Lang-filmen med bl.a Ola Rapace Spännande.
 

Vi åkte fram och tillbaka till staden från Folkets Park med bil, men man kunde också ta sig med fina gamla bussar. Jag skrek "åh, Parisbussen!". De andra fattade ingenting. Men jag syftade på DETTA.
 

Lördagen tillbringades på playan. Som vanligt hade jag så mycket solkräm på mig att det inte märktes. Som vanligt gjorde det ingenting.
 

Jag tog återigen vägen hem genom Stadsträdgården. Där var det bröllop!
 

På kvällen bjöds det på grill och rosé hos en kär vän.
 

Hennes son körde skönaste middagsstilen.
 

Efter middagen blev det utgång och sedan ett stortsov för undertecknad. När jag sedan gick upp skulle jag iväg. Min kisse såg så här sur ut när hon tittade på mig när jag stod i ytterdörren på väg till tåget. Dåligt samvete? Ja.
 

Söndagen tillbringades ju i skogen med Angelica, som jag bloggade om HÄR. Underbart. Ljuvligt. Hennes trädgård är också ljuvlig. Titta bara!
 

På kvällen gjorde jag det enda jag kunde tänka mig: lade mig i soffan med tacos, kissen och Spooks. Gött. Nu är det helg igen och det betyder framförallt en sak för mig: SEMESTER! I en hel månad ska jag götta mig. Nästa vecka åker jag till Frankrike. Men först: besök av min fina vän och hanns fina dotter Lillmyran, 30-årskalas, båttur i Södermanland och häng med familjen. Men semester, det är det redan i eftermiddag! Kan hända att jag tar lite semester härifrån också. Är fortfarande lite suddig i kanterna, och behöver recuperate. Fast känner jag mig själv rätt kommer jag inte kunna hålla mig undan med bilder som DESSA. I alla fall. Trevlig helg och trevlig sommar!
 

Kommentarer
Postat av: Ellinor

Äntligen har även du officiellt gått på semester - underbart! Vi båda verkar dock ha tjuvstartat den långt tidigare i och med trevliga kvälls- och helgaktiviteter.
Önskar dig en riktigt fin helg och start på semestern!
Kram

Svar: Ja. Vi måste höras sedan så vi kan uppdatera varandra om mindre bloggvänliga events! :) kram!
Jenny Lina Carlsdotter

2013-07-19 @ 20:42:13
URL: http://ellinorsworld.blogspot.com
Postat av: Angus

Äntligen är det vår tur!!!

Svar: Jaaa det är det verkligen! Kram och hoppas vi ses!
Jenny Lina Carlsdotter

2013-07-19 @ 22:52:55
URL: http://angusfoto.blogg.se
Postat av: Lotta

OMG Noraglass! Jag som är glasstokig. Har hittat en Seasalt caramel (som jag tror du skulle tycka jättemycket om) som jag drömmer om just nu.

Vad härligt du har det. Och så Frankrike på det här. Njut åt mig, lova!!!

KRAM

Svar: Ja det låter onekligen som en glass jag skulle digga! Stor kram till dig (jag kan meddela att jag redan njuter)!
Jenny Lina Carlsdotter

2013-07-21 @ 22:19:34
URL: http://www.charmigacharlie.blogspot.com
Postat av: Ellinor

Sv: Det måste vi absolut göra! Händer ju en hel del i verkliga livet också ;)
Ha det nu helt underbart på din resa så ses och hörs vi när vi båda landat på svensk mark igen!
Bisous

2013-07-22 @ 20:54:17
URL: http://ellinorsworld.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0