Helgglimtar

Vi gör en repris på förra veckans helgsummering så här när den här helgen börjar närma sig med stormsteg.  Förra helgen inleddes med ett paket på posten. Mina nya glajjor som ersatte mina Ray Bans som dog en tragisk krossdöd av asfaltsfall på nationaldagen. De passar - trots att de faktiskt är australiensiska - bra till min kommande semester.
 

Sedan bjöd jag syrran och svåger på grekisk afton. Lagom till desserten - den lite mer svenskinspirerade rätten jordgubbar och grädde - kom tre godingar till. Vi gick på stan i sommarkvällen och kollade på Open Art. Mycket trefvligt!
 

På lördagen njöt jag av mina fina blommor som var extremt vackra. Och så gosade jag med katten. Myz.
 

Sedan träffade jag upp med två vänner för lunch i solen. Vi körde på sushi. Och drack vatten med åkerbär. Som smakade som vilket smaksatt vatten som helst, skulle det visa sig.
 

Sedan satte vi oss i solen vid slottet. Då fick vi bevittna en bröllopsfotografering. Fint.
 

På eftermiddagen var det så dags för trappan. Jag han njuta lite av konsten i farten. Det finns bland annat en stor "Hollywoodskylt" som bokstaverar "Johansson". Jag tyckte vi skulle fota oss vid ett "O" och lägga upp på Facebook och låtsas att vi helt plötsligt var i LA. Ingen nappade på min spexiga idé. Sedan blev det ju bad och grill.
 
 
På söndagen blev det beachen. Vilket det tyvärr inte är gott om i Öret. Jag gick till en liten konstgjord pöl man helst inte badar i. Men mysigt som attans var det och min första beachdag för i år. Jag smörjde in mig med högsta solskyddsfaktor och fick ingen färg överhuvudtaget, men lika glad var jag för det.
 

På vägen hem tog jag en promenad genom Stadsträdgården. Mäkta vackert. Kändes lite som om jag var på semester. Ja, och lite så var min helg. Den här helgen är lika fullbokad som förra. Det bjuds på stadsfest, grillfest och kära återseenden, bland annat. Trevlig helg, gott folk!
 

Kommentarer
Postat av: Annika

Men fina bilder tar du!!
OCH jag riktigt känner den svenska sommaren. Härligt.
GOD MAT också. MUMS!!
Vilken mysig helg. OCH snart semester!! Underbart!!
Kram!

2013-07-12 @ 16:06:31
URL: http://kankaglenreston.blogspot.com
Postat av: Sofia

Vilka snygga bågar du haffat dig!

Svar: Tack så mycket!
Jenny Lina Carlsdotter

2013-07-15 @ 10:43:12
URL: http://www.intheheadofs.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0