Au revoir, Carcassonne

 
Dagarna har flugit förbi och imorrn bitti är det dags för mig att åka till Beziers där jag ska tillbringa mitt sista dygn i Frankrike. Det har varit helt underbart att vara här. Det här är den första semestern som jag gjort enkom för mig. Jag har inte tagit hänsyn till någon annan än mig själv och jag har hängivit mig åt mina intressen och passioner. Jag har vandrat otaliga mil på kullerstensprydda, 800 år gamla gator, jag har druckit vin varje dag, jag har gått i katarernas fotspår, upplevt det land där de levde. Jag har besökt otaliga kyrkor, vissa mer mystiska än andra, vissa katolska, vissa som på grund av konstiga omständigheter mist sin rätt att hålla gudstjänst. Jag har i varm kvällssol vandrat bland vinrankor i landskapet som producerar mest vin i hela Frankrike. Jag har lärt känna nya vänner från världens alla hörn och haft långa konversationer på mitt nyaste språk franskan. Jag har flera gånger fått hålla bort lyckotårarna för allt vackert jag har fått se. Allt jag i så många år bara läst om helt plötsligt under mina fötter och framför mina ögon. Denna vecka kommer jag minnas för evigt. Jag låser in alla minnen i min allra heligaste plats i mitt hjärta. För alltid. 
 
 

Kommentarer
Postat av: Ellinor

Tiden går som bekant snabbt när man har roligt. Kan själv inte förstå att mins två veckor här snart är till ända. Resan som jag föreställde mig skulle bli fantastisk har verkligen överträffat alla mina förväntningar! Visst är det fint att kunna göra saker för sig själv once in a while!?
Hoppas att hemresan går bra, vi ses och hörs!
Bisous

2013-07-28 @ 19:15:47
URL: http://ellinorsworld.blogspot.com
Postat av: Old daddy

Historia har mycket att ge oss - och att få en re-union med den del man själv "nördariserar" är en lycka. Du har många minnen med hem, men inte minst - du har gjort det du drömt om! Ha det bra och "take care" inför din hemresa. Kramar, tankar och kärlek

2013-07-28 @ 22:09:04
Postat av: Lotta

Jag ryser av välbehag. Så härligt att läsa. Bilderna talar sitt eget språk. Fantastiskt helt enkelt.

Du inspirerar mig!

KRAM
Lotta

2013-07-28 @ 23:39:31
URL: http://www.charmigacharlie.blogspot.com
Postat av: Angus

Åh Jenny det är ju enormt! Vilken resa du får uppleva!

2013-07-29 @ 23:50:19
URL: http://angusfoto.blogg.se
Postat av: Sofia

Ser verkligen helt underbart ut! Kanske ska slå slag i saken och ta mig till Frankrike i höst...

2013-07-30 @ 17:49:50
URL: http://www.intheheadofs.se/
Postat av: Christine&Paris

Det ser helt fantastiskt ut!

2013-08-03 @ 14:15:32
URL: http://christineiparis.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0