Dagens ris och dagens ros

 
Dagens ris går till det amerikanska blombudsföretaget som sa sig dra ett belopp från mitt kort vid check-out, som var den sista delen i min beställning innan jag fick ett meddelande om att det var klart på min dataskärm (visserligen för-bra-för-att-vara-sant-pris, men ändå), och sedan skicka ett mail till mig där det står att de dragit det dubbla! I efterhand får jag alltså detta mail. Fy!
 
Dagens ros, ett mycket roligare ämne, går till Oliv och Te på Köpmangatan i Örebro. Personalen (som jag tror är en familj) är alltid så jättetrevliga och tillmötesgående. Jag köpte en del av mina julklappar där, och de tog sig - trots att det var mitt i julruschen - tid att betjäna varje kund ordentligt och med kärlek. Dessutom la de ner några karameller med varje köp. Gulligt. Idag när jag med andan i halsen och stirrig blick 20 minuter efter stängning frågande om de verkligen hade stängt (förvirrande med olika stängningstider i Örets centrum) välkomnade kvinnan mig in ändå. Hon sa åt mig att inte stressa och gav mig massor med tips om presenten jag skulle köpa. När hon sedan såg mig visa intresse för en påse ekologiska kex med smak av Karl Johansvamp från södra Frankrike slängde hon helt sonika med dem i min påse, on the house. Dagens ros går alltså till Oliv och Te!
 

Kommentarer
Postat av: Angus

Hoppsan det va generöst! Jag har dock ibland svårt för när det blir för trevligt.. det är en balansgång det där..då jag i grunden är en bitter och arg person

Svar: Haha, du är så rolig! Fast jag förstår vad du menar. Jag träffade på en sådan tjej i kassan på Hemköp igår... Lite obehagligt när det går till överdrift!
Jenny Lina Carlsdotter

2013-02-12 @ 21:52:04
URL: http://angusfoto.blogg.se
Postat av: Ellinor

Ris: Får man ens göra så!? Låter inte helt lagligt och schysst i svenska ögon...
Ros: Vilken underbar butik - det är sann serviceanda och sådant som gör att man gärna kommer tillbaka flera gånger. Kanske kan du ta med mig dit när jag kommer upp. Är som bekant aningens svag för just te ;)

Kram

Svar: Det får man nog inte.... Men man orkar ju inte direkt göra ngt åt det... Självklart kan vi gå dit när du kommer! Inga problem! Kram
Jenny Lina Carlsdotter

2013-02-13 @ 09:59:06
URL: http://ellinorsworld.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0