Fredag. Vardag.

Fullt på kontoret...

Fredag. Den här veckan har svischat förbi. Har haft fullt upp på jobbet, fått jobba över en del och huvudet är lite fullt. Men vet ni? Jag älskart! Det är så tydligt att jag är en människa som mår bra av rutiner. Och att känna mig behövd och att jag gör skillnad. Jag kan bli snudd på deppig när jag känner att jag inte behövs. Speciellt på jobbet. De sista veckorna innan semester ekade det ju tomt i korridorerna och då var det sådana dagar. Men när jag kom tillbaka till kontoret i måndags hade jag en full mailkorg (och fullt kontor, fick typ klättra in) och massor att göra och under veckan har jag även haft fullt upp med telefonsamtal och besök. Då är jag i mitt esse. Då mår jag bra. Hurra för det! On another note så lämnade jag in min ajfån på lagning igår. Min andra ajfån i rad har fått något vajsing på av-på/skärmsläckarknappen. Jag var proaktiv och synkroniserade samt säkerhetskopierade min nya innan jag lämnade in den. Trots detta kunde min gamla inte på något sätt samarbeta. Så nu är jag utan nummer (som lagts till efter jag fick min nya ajfån), info och bilder... I-landsproblem, jag vet. Men irriterande none the less. Men nu är det i alla fall fredag och jag ska under helgen bland annat  fira min fina mormor som fyllt 94 (!) år, träffa en kär vän som är på besök i Bergslagen, käka middag med en annan kär vän och lapa de kanske sista sommarsolstålarna. Härligt. Vad har ni för helgplaner?
 

Kommentarer
Postat av: Ellinor

Nu har i alla fall jag kommit in i "hjulet" igen och det känns som om det är måndag och fredag mest hela tiden. Nu står ännu en helg för dörren. I kväll blir det nog Ane Brun på Liseberg (perfekt väder dessutom) och i helgen hoppas jag på lite svamplycka eller i alla fall en skön skogstur, lite kvalitetstid och mys, träning och fotboll på söndag. En relativt oplanerad helg, men ack så skönt.
Kram

Svar: Låter toppen! Njuuut! :) Kram
Jenny Lina Carlsdotter

2013-08-23 @ 13:36:46
URL: http://ellinorsworld.blogspot.com
Postat av: Lotta

Haha, jag är exakt likadan! Exakt!
Mycket ska det vara, gärna möten och deadlines, upp med pulsen. Kan komma på mig själv att tänka när jag satt i ett möte: här är jag, en av flera, en del av ett större sammanhang, en plats där man väntar på mig, vill ha mig med.

Lite corny kanske, men känner ofta lycka att jag fått den här möjligheten, att jag ingår i ett team, ett mycket kompetent och bra team.

Trist med telefonen...vet hur det känns. Irri.

Jag äter just nu sallad på terrassen, solen skiner, åker nog till en vingård i eftermiddag när jag packat ihop datorn. Life is good.

Ha en fab weekend!

KRAM

Svar: Inte corny! Det är bra att vara tacksam! Om du arbetar med det jag tror att du gör förstår jag dig, det skulle jag också vara! :) Ha en underbar helg, hoppas vingården var bra! Kram
Jenny Lina Carlsdotter

2013-08-23 @ 18:51:03
URL: http://www.charmigacharlie.blogspot.com
Postat av: Angus

men va härligt! jag kände lite samma sak, skönt att kunna vara till hjälp och styra upp saker och ting igen! Kände inte alls någon ångest över att jobba igen, mest tacksam för att ha ett jobb!

Svar: Ja, verkligen! Vi MÅSTE ses snart Annisen! Kommer ni på kräftisen förresten? Kram!
Jenny Lina Carlsdotter

2013-08-24 @ 22:09:35
URL: http://angusfoto.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0