Le Petit Déjeuner

 
Efter att jag hade bloggat om C&C här om dagen var jag ju tvungen att prova caféet, och jag gjorde det över frukost. Jag tog med mig Anna och vi tjattrade loss över bland annat ägg, yougurt, mackor, brie och skummat mjölk i kaffet. För runt en hunka får du frukostbuffé och om du hör av dig innan får du själv bestämma vad du vill ha. Hur du vill ha ägget, om du vill ha rostad eller vanligt bröd, laktosfritt och om du vill ha skummat mjölk i kaffet, till exempel. Det är ganska litet och mysigt och det känns lite som att sitta i någons (väl inredda) kök. Jättehärligt! HÄR kan du läsa mer om mitt intryck av C&C och HÄR hittar du deras hemsida.
 
 

Kommentarer
Postat av: Ellinor

Vilken underbar start på dagen! Det är roligt att just frukostdejter blir allt mer och mer vanligt. Perfekt sätt att börja dagen på!

Som nämnt tidigare börjar listan över nya Örebromåsten än en gång att fyllas. Kanske dags att fundera på ett återbesök ;)

Önskar dig en fortsatt fin lördag!

PS! Du måste prova morotskaksbollarna, de blev riktigt, riktigt goda!

Svar: Ja, precis. Ofta har man ju späckat schema och då är frukostdejter perfekt. Äta ska man ju i alla fall! :) Träningsdejt skulle också kunna vara en sån grej!
Ja, kom tillbaka vetja! Jag måste ju ner till Borås också ju...

Jag har redan provat! De ska snart avnjutas till dessert. Tack för tipset och ha en fin lördag du med! Kram
Jenny Lina Carlsdotter

2013-04-13 @ 17:56:43
URL: http://ellinorsworld.blogspot.com
Postat av: Angus

Men tack för idag fina vän! Jag blogga precis som samma sak, surprise!!! :)
Hahaha skrev precis samma sak om kökskänslan, det var verkligen privat. Glöm inte att converse skon är skitpopulär, typ tredje mest poppis in the world.

Svar: Ja just! I världen. Just det. Jag som nyss hade insett att den fanns... Grämer mig fortfarande för karln utanför systemet.... Hoppas jag råkar gå in i honom snart igen! Kram
Jenny Lina Carlsdotter

2013-04-13 @ 17:58:38
URL: http://angusfoto.blogg.se
Postat av: lotta i USA

Ser ut som fem av fem möjliga ;)

Så här ska en frukost gå till. Eller åtminstone inte framför datorn på jobbet ;)

Älskar frukostar!!

KRAM

Svar: JAG MED! Frukost är lätt det bästa målet på dagen. Ibland äter jag frukost till middag. Ett ex till mig berättade att man i hans stad (Nora i Västmanland) kallade middag för "kvälls-frukost". Underbart! :) Kram!
Jenny Lina Carlsdotter

2013-04-13 @ 21:35:22
URL: http://charmigacharlie.blogspot.com
Postat av: sara

Frukost är ju bästa måltiden, och det där ser ju hur mysigt ut som helst =)

2013-04-14 @ 17:23:19
URL: http://saaraaaa.blogg.se
Postat av: Ellinor

SV: Kommer gärna upp igen, just nu är dock helgerna ganska bokade. Men från och med juni börjar almanackan att luftas lite igen ;) Din inbjudan till Borås är också stående - bara att komma ner!

Svar: Tack så mycket! Tyvärr är det ju samma här, helgerna är galet inbokade... Men i sommar ska vi väl få till det får vi hoppas! Kram!
Jenny Lina Carlsdotter

2013-04-14 @ 19:01:00
URL: http://ellinorsworld.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0