Att bli firad

 
 
Jag hade inte tänkt fira min dag så mycket. Fokuserade mer på fredsdagen i mitt huvud. 29, liksom. Inte så mycket att fira. Plus att mina planer om vad jag skulle göra på min födelsedag inte riktigt funkade med omgivningen. Men jösses, vad jag blev firad! Födelsedagslunch och födelsedagsmiddag på restaurang, blombud, marknadsbesök med familjen, överraskning med champagne två (!!!) gånger, kort, presenter, telefonsamtal och sms. Och som final blev jag serenerad av en snudd på fullpackad restaurang. Ni vet, precis om i filmerna, när personalen radar upp sig och alla gäster ställer sig upp och sjunger och sedan skålar i ens ära (till och med jag som gillar att stå i centrum skruvade på mig med röda kinder). Sedan vet ju alla som har facebook att det är en riktig ego-boost att få hundratals wall posts och meddelanden med grattis. Så ja, firad, det blev jag. Och nu är jag 29. Jag ska verkligen mjölka mitt sista år som tjugonågonting. Tjipp!
 
 

Kommentarer
Postat av: Anna

Underbart folk du har omkring dig!

Svar: Ja, verkligen!!!
Jenny Lina Carlsdotter

2012-09-22 @ 16:11:29
URL: http://angusfoto.blogg.se
Postat av: Ellinor

Jag älskar att fira, men bara andra än jag själv. Dock går jag liv att hålla med om att omtanken och uppmärksamheten värmer. Fint att höra att du hade en sådan fin födelsedag!
Kram

Svar: Ja, jag håller med. Det är t.ex. mycket roligare att ge bort paket än att få. Men jag njöt i fredags, det gjorde jag. Jag behövde en liten överdos av kärlek och uppmärksamhet... :) Kram!
Jenny Lina Carlsdotter

2012-09-23 @ 10:18:53
URL: http://ellinorsworld.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0