Spagetti och köttfärssås - fast utan

 
Jag äter ju som bekant inte kött. På senaste tiden har jag också försökt undvika gluten/vete för att se om min lilla mage mår bättre av det. Igår åt två av mina kollegor spagetti och köttfärssås, och jag blev direkt sugen på att köra en Jennyversion. Och det blev det. Quornfärssås med vitkål som jag sakta stekte mjuk i massa smör och olja och sedan förvällde med lite vatten. Och jädrar i min lilla låda vad gott det var! Och nyttigt. Och mycket billigare än glutenfri pasta. Detta kommer jag med all säkerhet att laga igen!
 
 

Kommentarer
Postat av: Ellinor

Zucchinipasta är ett annat hett tips - riktigt, riktigt gott. Dock är det inte längre säsong för denna grönsak, men till våren/sommaren kanske :)
Kram

Svar: Ja, jag tänkte först det, men så blev det vitkål. :)
Jenny Lina Carlsdotter

2012-10-02 @ 07:57:24
URL: http://ellinorsworld.blogspot.com
Postat av: Sofia

Åh det där ska jag testa. Jag tycker inte så mkt om glutenfri pasta heller, tycker den smakar rätt konstigt! Men den kanske är bättre i Sverige än den jag har hittat här i UK.

Svar: Ja, prova, sjukt gott! Jag gjorde just din äppelkaka! :)
Jenny Lina Carlsdotter

2012-10-02 @ 11:36:51
URL: http://withsofia.wordpress.com
Postat av: Angus

Jag har precis knökat i mig en stor matlåda köttfärssås och spaghetti! Ses sen!! 😃

Svar: Mums! :)
Jenny Lina Carlsdotter

2012-10-02 @ 13:16:20
URL: http://angusfoto.blogg.se
Postat av: Mia

Haha, det här med gluten är nya grejen. Nu ska alla köra glutenfritt sen Miley Cyrus twittrade att hennes viktras berodde på det. Man hinner knappt börja på en diet förrän en ny börjar.

Har du boat in dig i stan? Var hittade du en lägenhet?

Svar: Jasså? Jag har ingen koll alls på Miley. Och inte twitter heller tyvärr, är redan beroende av för många sociala medier... :)
Jag vet inte med "alla" andra, men jag äter inte glutenfritt för att gå ner i vikt. Jag äter det för att jag ska testa om jag är allergisk eller överkänslig mot gluten och/eller vete. Gluten och laktosallergi går ju ofta hand i hand. Jag var ju inlagd i våras på grund av min mage och nu vill jag - som jag skrev i mitt "Hälsohösten 2012"-inlägg vara proaktiv när det kommer till min hälsa. So far so good.

Nja, jag bor tillfälligt i en etta. Sedan ska jag flytta till en stor två på öster, där jag ville bo. Runt hörnet från en av mina vänner.
Jenny Lina Carlsdotter

2012-10-02 @ 22:13:49
URL: http://www.theswedishgirl.blogspot.com
Postat av: Sara Björk

Har ju inte ätit pasta på läääänge nu, och vitkål är ersättningen många gånger, mycket gott!

Svar: Det var ju sketagot verkligen!!!
Jenny Lina Carlsdotter

2012-10-03 @ 09:51:21
URL: http://saaraaaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0