Måndag



Måndag. Idag efter jobbet går jag på min sista franskalektion. Jag har inte lärt mig så mycket nytt men fått höra att mitt uttal blivit bättre. Om allt går som det ska börjar jag med privatlektioner så att jag när hösten kommer kan hoppa upp några terminer. Veckan bjuder på två intressanta seminarier med jobbet. Ett om Iran och ett om svensk matkultur. Denna vecka ska jag även fokusera mer på min hälsa. Sjukdom och fullspäckat schema har satt pinnar i hjulet för min träning. Fokus ligger därför denna vecka på frisk luft, motion och välmående. Till helgen kommer en av mina allra bästa vänner och hennes bebis och hälsar på. Jag måste tänka ut bra bebismat och plocka bort allt livsfarligt i lägenheten. Hon kryper ju nu! Den här veckan kan ju faktiskt bli hur bra som helst. Välkommen måndag!


Kommentarer
Postat av: Anna

Låter som en vecka att se fram emot!!

2012-05-07 @ 08:20:50
URL: http://nanniss.blogspot.com
Postat av: Lotta

Tack finaste!



Dina ord värmde så och gav mig tröst.



Vi fick en fin sista dag ihop, hemma. Solen sken, han låg i min famn i flera timmar ute bland fågelkvitter och en och annan fjäril.



En älskad, älskad familjemedlem. Vår första vovve, vår älskling.



Varm kram

2012-05-07 @ 12:03:48
URL: http://charmigacharlie.blogspot.com
Postat av: Helena

Vi längtar så!! Tänkt inte på bebismat, jag tar med mig till henne. Dessutom äter hon det mesta numera så det blir nog inga problem. Hon kanske dock hoppar ost och vin som vi planerar till fredagskväll. :) Har även fixar ressäng till henne nu, så nu ska jag försöka få tag på en sån där uppblåsbar madrass också har jag tänkt. Blir kanon! Ses snart!! Kram

2012-05-07 @ 12:22:41
Postat av: Julia Gadd

Låter som en bra vecka!:D

2012-05-07 @ 15:53:10
URL: http://gadds.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0