In my garden



Jag har en trädgård utanför min lägenhet. Det är lyxigt. Det bästa av två världar (för jag behöver ju inte jobba i den då den är min hyresvärds). Just nu blommar gullvivorna i gräsmattan. Närkes och Ålands landskapsblomma, och den enda blomman vi inte fick plocka till en liten bukett i rabatten hemma när jag var liten. I Örebro län får man nämligen inte plocka den. Det ville mamma lära oss. Vi hade säkert fått plocka den i vår egen rabatt, men det var ett jättesmart sätt att lära oss om den. Jag kommer ju ihåg det fortfarande. Och nu är den en av mina favoritblommor.

Idag välkomnar jag en av mina allra bästa vänner och hennes lilla tjej till Hufvudstaden. Ikväll när kickan har somnat firar vi helg med ost och ett bättre rödvin. Sedan får vi se vad helgen bjuder på. På grund av regnet har vi fått ändra våra Rosendalsplaner så smått. Sandra, vännen trodde att du hade bra Stockholmstips med barn (och barnvagn). De mottages tacksamt! Nu ska jag en sista gång denna vecka lyssna på morgonekot och dricka mitt kaffe. Snart är det helg. Ha en mycket fin sådan, gott folk!


Kommentarer
Postat av: esmiiss (besöök!<3)

hej! om det behövs hjälp med en design kan du alltid kontakta mig :)

2012-05-11 @ 15:58:21
URL: http://esmiiss.blogg.se/
Postat av: Sandra

Hm...jag önskar jag hade massa tips. Men det beror lite på kanske vad man är ute efter. Hotellounger är bra för barnvagnar om man vill äta/dricka. Rum för barn på Kulturhuset är kul för barnen, men det är oftast ganska mycket folk. Är det Helena som är på besök? Waynes Coffe på Sveavägen har mängder med barnstolar om man vill fika och är i stan. Annars kanske en sväng på fotografiska. Äta brunch på Fåfängan eller liknande....Jag håller med, man önskar att vädret vore som idag på dagen, när man kunnat sitta ute, promenera. Det är dessutom så mycket lättare när man har barnvagn.

Hoppas ni får mysigt! Kram

2012-05-11 @ 20:04:28
URL: http://storstadstockholms.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0