Jenny och långklänningen / Att göra en Jenny

 
Idag låg jag och drog mig flera timmar i sängen. Regnet öser ner (igen) och jag inleder ännu en dag i raden av många med sprängade huvudvärk. Idag fick jag ge upp och proppa mig full med smärtstillande. Ingen rolig dag, med andra ord. Så nu behöver vi något uppiggande, tycker jag. Jag bjuder er därför på en typisk Jennyhistoria:
 
För snart två veckor sedan när jag skulle åka till Sörmland för bröllopspreparationerna hade jag på mig min älsklingsklänning. En långklänning med spagettiaxelband och "kupor" fram. På bussen som skulle ta mig till Arboga och tåget känner jag att något rivs upp på ryggen. Min skinnjacka har en stor reva under armen så nu tänkte jag att NU har revan letat sig bak på ryggen också, attans! Väl framme - circa 45 minuter senare - går jag av bussen och ställer ner mina väskor för att titta på biljetten. När jag sedan tittar ner för att ta mina väskor upptäcker jag det. Axelbandet har gått av, och hela "kupan" lossnat. Således (eftersom jag inte bär någon BH) exponeras hela härligheten! Det kan alltså vara så att jag - utan att märka det - har suttit så på bussen i 45 minuter! Jag tar alla väskor och påsar, får fram en femkrona och spinger in på toaletten där jag försöker laga klänningen med ett presentsnöre jag får riva av från ett av paketen jag har med mig. Jepp, där har vi en riktig Jennyvariant. Trevlig tisdag, gott folk.
 
 

Kommentarer
Postat av: Helena

Jag hade kunnat ge min högra arm för att få varit med vid detta tillfälle!! Hysteriskt roligt och verkligen en typisk Jennygrej att göra!! Jag älskart verkligen! Puss

Svar: Jadu, det kommer nog fler tillfällen. Du var ju med vid reprisen, i alla fall.. :)
Jenny Lina Carlsdotter

2012-07-10 @ 21:42:25
Postat av: Sandra

Man älskar ju dig för just det!! ;)

Svar: Hahaha, klartarslet.
Jenny Lina Carlsdotter

2012-07-11 @ 09:46:30
URL: http://storstadstockholms.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0