Besatt

Ja, nörd är nog vad man kan kalla mig. Jag har blivit lite besatt. Av Game of Thrones. Jag läser böckerna. You tubar videor. Kollar GameofTrones-hashtags på Instagram. Lyssnar på Game of Thrones-soundtrack på Spotify. Checkar in skådespelarna till serien på imdb. Läser GoT-wiki. Jag tänker på två saker här. Dels: vilken tur att all denna teknik inte fanns när jag var 13 och Backstreet Boys-fan (och en smula besatt). Och dels: jag behöver nog en ny hobby. Eller en pojkvän. Eller nåt. Nu ska jag you tuba lite. Tjipp!
 
 

Kommentarer
Postat av: Anna

Ja herregud det har inte jag tänkt på, jag var manisk i hanson! Spelade in klipp på en VHS film när de var på MTV, små korta sekunders klipp! Jag hade ju blivit tokig av alla möjligheter att insupa Hanson...

Svar: Hahaha, så gjorde jag med! Min syrra var galen i Hanson. Och före det, 3T. Kommert du ihåg dem? Michael Jacksons brorsbarn tror jag att det var...haha
Jenny Lina Carlsdotter

2012-07-24 @ 23:30:56
URL: http://nanniss.blogspot.com
Postat av: Miss Marie

Det tänker jag också på ibland! Har några tonåriga släktingar på facebook, och jag blir alldeles svettig av att behöva gå igenom deras tonårsperiod på facebook med dom! Och på bloggar, gaaah! Himla skönt att det inte fanns så mycket internet när vi var små, då kunde vi i alla fall ha ett liv!!!

Jag måste läsa Game of Thrones, alla snackar om dom ju!

Svar: Ja verkligen Marie! Tänk, hur mycket man gjorde utan interbet (typ satt och kollade på MTV hela kvällarna för att få en glimt av dem). Nu hade man ju suttit klistrad vid dator, ipad eller smartphone. Och missat sommaren! :) Ja bättre var det förr! (jag har blivit en sådan som säger sånt nu, tror jag, haha).
Och jag måste läsa de där Gray-böckerna. Har inte riktigt fattat, men fattat att det är steamy! :)
Jenny Lina Carlsdotter

2012-07-25 @ 08:47:18
URL: http://www.miss-maries.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0