Ma poire aux épices



Jag fick en stor skopa inspo av Sara här om dagen. Mer specifikt av hennes La Belle Hélène. Så igår skalade jag ett päron och lät det koka länge, länge i kryddig rom, kardemumma, kanel, vanilj och lite socker. Till det gjorde jag en chokladkolasås med mörk, belgisk choklad. Det blev mycket gott, om jag får säga det själv. Och det får jag ju, eftersom detta är min blogg.


Kommentarer
Postat av: Sofia

Oj vad gott det där ser ut!

2012-02-19 @ 18:36:25
URL: http://www.intheheadofs.se/
Postat av: Christine&Paris

Le Luco? Haha! Ja men vi var i 5:e och 6:e, skulle egntligen stå det med. man har väl rätt att göra misstag? Elläää? ;)



Hoppas du får en trevlig kväll. Nu är det här den andra bloggen jag läser med matbilder... jag måste laga lite middag!

2012-02-19 @ 19:05:17
URL: http://christineiparis.blogg.se/
Postat av: Anna

haha ja precis, du får säga precis vad du vill i din blogg!

2012-02-19 @ 19:19:54
URL: http://nanniss.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0