Kokospannkisar
Jag tyckte det HÄR receptet på LCHF-plättar inne hos Angelica lät så gott. Men jag är ju som sagt inte så mycket för LCHF. Pannkisar bakade på vispgrädde lät lite för stabbigt för mig. Så jag gjorde vanliga, men bytte ut lite av mjölet mot "kokosmjöl" - mixad riven kokos. Det blev jättegott (ja, vad jag egentligen gjorde var ju att göra lite mer onyttiga pannkisar....). Jag åt dem med keso och bär. Och så några dessertpannkakor med nutella och citron och socker. Mums. Resterna ligger i dagens matlåda. Mums igen.
Kommentarer
Postat av: Ellinor
Jag älskar kokos och särskilt på pannkakor (gärna tillsammans med liiiiite nutella). Har dock aldrig haft det i smeten men tackar hjärtligast för tipset - låter som en bra kombo!
Kram
Postat av: Miss Marie
Mums! Det ska jag prova!
Postat av: Sofia
Oj vad gott det lät!
Trackback