Pimp your peppis
Och när vi ändå är inte på peppisar har jag väldens bästa och godaste tips. Min kollega som är från Ryssland gjorde detta när vi hade gemensam fika i fredags. Smetana och lingon. Punkt. Eventuellt liiiite socker. Så jädra gott! På bilder ser ni lite mer rinniga crème fraîchevarianten som var helt ok, men inte alls lika krämig och god som smetana. Men min mataffär hade helt enkelt slut på smetana i helgen. I alla fall: ljuvligt gott på pepparkakan, beroendeframkallande. Prova!
Kommentarer
Postat av: Angus
Hmm... jag vet inte jag... jag är nog mer inne på traditionella pepparkakor med russin till ögon! :)
Svar:
Jenny Lina Carlsdotter
Postat av: Ellinor
Det låter ju helt fantastiskt gott! Det måste jag prova nästa gång det vankas pepparkakor. Annars gillar jag klassikern med ädelost ;)
Kram
Svar:
Jenny Lina Carlsdotter
Postat av: Helena
hmm.. kanske får prövas nu i juletid! Eller så blir det något för vår sammankomst på annandagen? KRam
Svar:
Jenny Lina Carlsdotter
Trackback