Pimp your peppis

 
Och när vi ändå är inte på peppisar har jag väldens bästa och godaste tips. Min kollega som är från Ryssland gjorde detta när vi hade gemensam fika i fredags. Smetana och lingon. Punkt. Eventuellt liiiite socker. Så jädra gott! På bilder ser ni lite mer rinniga crème fraîchevarianten som var helt ok, men inte alls lika krämig och god som smetana. Men min mataffär hade helt enkelt slut på smetana i helgen. I alla fall: ljuvligt gott på pepparkakan, beroendeframkallande. Prova!
 

Kommentarer
Postat av: Angus

Hmm... jag vet inte jag... jag är nog mer inne på traditionella pepparkakor med russin till ögon! :)

Svar: Men det ÄR ju traditionella pepparkakor. Prova först, det är sketagott! :)
Jenny Lina Carlsdotter

2012-12-17 @ 21:27:24
URL: http://angusfoto.blogg.se
Postat av: Ellinor

Det låter ju helt fantastiskt gott! Det måste jag prova nästa gång det vankas pepparkakor. Annars gillar jag klassikern med ädelost ;)
Kram

Svar: Båda är ljuvligt goda! Men i min bok vinner smetanavarianten! ;)
Jenny Lina Carlsdotter

2012-12-18 @ 09:12:46
URL: http://ellinorsworld.blogspot.com
Postat av: Helena

hmm.. kanske får prövas nu i juletid! Eller så blir det något för vår sammankomst på annandagen? KRam

Svar: Till vår sammankomst absoluuut! Puss!
Jenny Lina Carlsdotter

2012-12-18 @ 12:00:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0