Oskar är BÄST!

 
Ok, jag kanske var en smula dramatisk innan, ursäkta. Men det är ju så ni vet, att jag har ingen TV och internet i min ajfån är nästan slut. Jag har inte hunnit slappna av med datorn på magen på hela veckan. Jag överreagerade kanske liiite dock.... Dator och datorreparationen är så dyra och tiden är knapp i juletider, så jag såg allt filmtittande och bloggade försvinna för mina ögon. Men då kommer Oskar på sin vita springare och räddar mig! Oskar är en av mina bästa vänners pojkvän. Han är en sådan där kille som alltid ställer upp, alltid är trevlig och som tänker på andra. Och nu har han kirrat en dator till mig tills jag löser problemet. Hurra! Jag tjippade dit fort som en vessla med en flaska vin som tack och nu sitter jag här redo att börja använda mitt gratis tvåmånaders abonnemang jag fått på Viaplay av Glossybox. Fint. Och här kommer inlägget jag skulle skrivit tidigare:
 
Nu är det jul här i mitt hus! Jag lyckades spurta rejält sista biten av mitt jobbmaraton och kunde sluta nästan två timmar tidigare. Så himla skönt att få allt klart så att man kan slappna av i jul. Jag kom hem, gjorde i ordning en hel tallrik med gottis, Blossas kaffeglögg från förra året och julmusik på datorn (den dog i alla fall lycklig, tror jag). Sedan gjorde jag allt det där juliga. Sittandes på golvet slog jag in paket, sörplade glögg och skrålade julsånger. Julkorten är på plats i hallen, räkningarna är betalda och väskan packad. I morgon bär det av till småstaden och familjen. Nu är det minsann jul och ledigt. Hurra!
 

Kommentarer
Postat av: Ellinor

Ibland blir man (i alla fall jag) lite rädd när jag inser hur beroende jag är av en fungerande dator/mobil och internet. När det inte fungerar är det snudd på världens undergång ;)
Tur för dig att ha sådana fina vänner och vilken mysig kväll du fick tillslut. Kan riktigt känna hur julfeelingen är på topp. Själv blir jag kvar i "storstan" ytterligare ett dygn eller två innan jag åker hemåt.
Kram fina du

Svar: Ja verkligen! Jag hade ju kunnat läsa, men jag var så där trött i ögonen att jag ville titta passivt, du vet.... Kram!
Jenny Lina Carlsdotter

2012-12-21 @ 22:01:33
URL: http://ellinorsworld.blogspot.com
Postat av: Christine&Paris

Just det, slå in klapparna ska jag ju göra! Som tur är så är vissa redan inslagna av duktig butikspersonal ;)

Svar: Haha bra där! Jag tycker så mycket om att slå in klappar att jag alltid ber dem om att inte slå in! :) God jul där nere i älskade Skånes huvudstad!
Jenny Lina Carlsdotter

2012-12-23 @ 11:23:41
URL: http://christineiparis.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0