En bra start

 
Vi börjar dagen med en söt bild på min sambo, tycker jag. Är hon inte bedårande, så säg? Hon ligger för övrigt ofta där i fönstret. Det är så här att vi har vad jag vågar säga är ett ganska ovanligt problem i vår lägenhet. Det är för varmt. Ja, ni läste rätt. Och nu när det blivit så kallt utomhus är det olidiligt inne. 25 grader, typ. Man kan inte sova i detta! I natt fick jag öppna fönstret till slut. Med -15 ute. Det gick inte. Illamående och värme, liksom. Jag ska ringa värden (igen) idag och se. Jag har nämligen jättegamla element som man inte kan justera själv. Jag har bott i lägenheter (många) där det har varit för kallt. I en var det 15 grader i flera veckor. Men för VARMT, ja det är något nytt. Lite lustigt, tycker jag. Förutom att man inte kan sova är det ju mestadels positivt. Kläderna torkar fort när man tvättar, till exempel. Men nu får vi nog fixa detta. Kommer vara ett spöke på jobbet annars. Om jag inte får sova, menar jag. Dagens planer förutom att ringa värden är att dammsuga, gå ut för första gången för att införskaffa mer proviva och tvätta. Vi får se om jag orkar. Det låter kanske töntligt men efter dryga veckan utan föda är man inte så stöddig. Tror jag har gått under 50-strecket i vikt nu också. Tur att det är jul snart så man kan äta upp sig. Jäklar vad jag ska mumsa! Tjipp så länge.
 
 

Kommentarer
Postat av: Ellinor

För varmt vet jag inte om det kan bli (särskilt inte så här års), men även jag har turen att bo i en väldigt behagligt tempererad lägenhet, vilket passar en frusen liten människa som jag ;) Fram tills häromdagen (då minusgraderna slog till) sov jag med öppet fönster men nu känns det lite overkill ;)
Hoppas att du mår bättre idag och får en fin dag!
Kram

Svar: Ja det är skönt med varmt men inte föööör varmt. Kissen gillar det inte och inte jag heller. Och det är ju som sagt skönt med kallt när man sover. Tror det är bra för hälsan också! :) Tack för dina snälla ord, snart är jag på benen igen! Kram
Jenny Lina Carlsdotter

2012-12-04 @ 11:44:50
URL: http://ellinorsworld.blogspot.com
Postat av: Sofia

25 grader....uj! Det är för varmt. Speciellt när man ska sova. Hoppas din hyresvärd kan fixa det.

Och din katt är så söt! Min kisse brukar också ligga sådär med tassen över ögonen. Ibland båda tassarna. Supergulligt.

Och du jag känner verkligen för dig. Illamående och att inte få äta är jättejobbigt. Jag har ju inte vinterkräksjukan men ibland känns det som det med denna graviditet.
Kram!

Svar: Ja, det är lite för varmt. Tror inte kissen gillar det heller, faktiskt. Det är nog därför hon sover där hela tiden. Ja, hon är ju så söööööt! Har fortfarande kattungeutseendet även om hon är 11 år! Och fy för illamående, hoppas det och din foglossning ger sig snart! Kram
Jenny Lina Carlsdotter

2012-12-04 @ 12:31:15
URL: http://withsofia.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0