God morgon!

 
Grekisk yogurt smakar bättre i Grekland. Ja, det gör förresten många saker. Ha en underbar start på augustis sista vecka! Det ska jag ha.
 
 

Kommentarer
Postat av: Christine&Paris

ALLT smakar bättre utomlands, haha! ;)

Svar: Du har så rätt! :)
Jenny Lina Carlsdotter

2012-08-27 @ 11:50:59
URL: http://christineiparis.blogg.se
Postat av: Ellinor

Så gott det ser ut! Bara att få frukosten framdukad (och bortdukad också för den delen) gör att den smakar lite bättre *haha*

Skall göra mitt bästa för att bjuda dig på god mat när du kommer hit! Lovar att det varken blir quorn eller soja ;) Jag har inte riktigt förstått mig på grejen att vara vegetarian och sedan välja "köttliknande" produkter, men det är klart att det finns tusen och en orsak, unik för varje person, till varför man väljer att äta vegetarisk. Förstår inte heller hur man kan marknadsföra quorn som ett vegetariskt alternativ då det faktiskt innehåller ägg, vilket många vegetarianer inte äter. Just detta tycker jag är väldigt roligt att påpeka då man går ut på restaurang och äter :P
Själv är jag emot denna typ av produkter av flera olika anledningar - dels för liknelsen till kött/kyckling men också det faktum att det är halv- och helfabrikat, vilket jag undviker i största möjliga mån. Skulle kunna skriva en lång roman om detta, men tycker att vi lämnar det här ;)

Kram

Svar: Det ska bli intressant och roligt att diskutera detta med dig. Jag håller med dig, för mig har det mest handlat om att ingen runt mig varken är vegetarian eller beredd att äta "riktig" vegetarisk mat. Ska bli så gott att smaka din mat! Kram!
Jenny Lina Carlsdotter

2012-08-27 @ 19:06:12
URL: http://ellinorsworld.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0