Valborgsfix



Här har det - trots halsblä - handlats, städats och fejats i köket hela dagen. I morgon bjuder jag nämligen hit några tjejer på bubbel och snittar för att fira att Valborg är här och våren med den. Jag sprang ut och stal några blommor i grannens trädgård, som tillsammans med ett fång gul-rosa rosor får pryda bordet. Synd att jag jobbar imorrn, annars hade jag piffat mer under morgondagen. Hur firar ni Valborg?


Kommentarer
Postat av: Anna

jag jobbar! :( men är ledig på tisdag. jag ska till ett par vänner och mysfika! Sen blir det vinitern rasar vid slottet i öret!



För-säkerhets-skull-cykelbyxor var ju omöjligt ännu bättre än för-säkerhets-skull-shorts!!

2012-04-29 @ 16:00:34
URL: http://nanniss.blogspot.com
Postat av: Sara

Vi har som tradition sen fem sex år tillbaka att fira den i Grönbo hos min Pappa och en stor del av familjen. Det blir grillad buffé, gott att dricka och promenad bort till Majbrasan för att lyssna på sång och mysa framför den stora brasan. Brukar avsluta kvällen med lite fika och en Irish Coffee, för dem som inte kör :)

2012-04-29 @ 18:48:51
URL: http://saaraaaa.blogg.se/
Postat av: Jenny

Anna: Ja, jag jobbar också, men på kvällen kan man ju fira! :) Vad mysigt det låter att fira vid slottet! Men varför är inte det bättre än shorts? Då står det ju inte ut så mycket ju! :)



Sara: Vad mysigt! Jag gillar Grönbo. Jag har en kompis vars typ herla släkt är därifrån så jag var där då och då som barn. Det är så fint! Njut och ha så kul!

2012-04-29 @ 20:16:11
URL: http://jennylinacarlsdotter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0