Loch Fyne











Under Londonvistelsen ärade vi en Loch Fynerestaurang med vår närvaro. Den ärade oss tillbaka med mycket god mat. Loch Fynerestaurangerna har lyckats med konststycket att kännas och se ut som en familjekrog när den egentligen är en kedja med 42 restauranger över hela Storbritannien. Vi mumsade på oliver och drack prosecco till förrätt, ljuvliga tigerräkor och pilgrimsmusslor till varmrätt samt engelska ostar och créme brûlée till dessert. Loch Fyne specialiserar sig på fisk och skaldjur och har en mycket fin ideolog (läs mer om deras miljöarbete HÄR)i:

"Our roots are firmly in Loch Fyne on the west coast of Scotland, and we have become famous all over the country for our sustainably sourced fresh and delicious seafood. Much of the shellfish and smoked fish served in our restaurants still comes direct from the loch and is delivered so fresh you can taste the fresh spring water that tumbles down from the surrounding mountains when you tuck into a delicious Loch Fyne oyster!"

Mycket, mycket bra. Och gott. Priserna är dessutom utomordetligt bra för vad man får. Det som inte får tiptopp poäng var vinerna - eller rättare sagt kunskapen i att matcha dem till maten - som inte riktigt fanns bland personalen. Annars: helt klar värt att pröva om ni är i Covent Garden!


Loch Fyne Covent Garden, 2-4 Catherine Street, London, 020 7240 4999

Trackback
RSS 2.0