Vad är svenskt?



Amerikabesöket fortlöper. I går var vi som redan rapporterat och shoppade. Svårt, när de frågar efter "typiska svenska kläder". Vi sa tights och ovesized t-shirts. Och randigt. Vad är svenskt, liksom? Vi gick till H&M. Idag ska de få en trerätters SVENSK middag. Och vad ska vi bjuda på då då? Ja, orgierna i svenskt fortsätter hos mig. Tjipp!


Kommentarer
Postat av: Anna

Svenskt är träskor och jeans! Med en rutig flannelskjorta till det och så var saken biff! Svensk mat kan ju inte vara så svårt, köttbullar!! SÅ klart. Elller en gammal falukorv. Ställ en dalahäst på bordet och spela "du gamla du fria" och du har en riktigt trevlig svensk tillställning.. eller inte!! ;)

2011-03-23 @ 08:29:09
URL: http://nanniss.blogspot.com
Postat av: Sandra

Spännande att höra om middagen sen !

Tror att du gör ett galant jobb som Sverigeguide. Jag har haft både fransos och spanjorska boende hos mig, de uppskattade båda svensk natur, fast det var om sommaren. När jag var hos dem, var det solen jag uppskattade mest...

2011-03-23 @ 09:13:44
URL: http://storstadstockholms.blogspot.com
Postat av: Sofia

Det är roligt det där med svenkshet, det är inte förrån man får utlandsbesök eller flyttar som man verkligen måste tänka efter och får reda på vad det egentligen innebär =)

2011-03-23 @ 22:13:12
URL: http://www.intheheadofs.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0