Populärkultur

Sista dagen med Sandra inleddes efter hennes Louvre-besök och mitt test (där jag fick 17,5 av 20 trots sjukdom, madame var nöjd) med pizza i de riktigt turistdrypande resturangkvarteren på andra sidan floden från Notre Dame, eller Rive Gauche som parisianarna kallar det (tack för maten, Sandra!). Sedan tog vi en för Sandra mycket plågsam sista promenad. Det gör ont i fötterna att vara turist i en storstad. Vi började med att gå rakt in i en filminspelning längs Seine.







Eftersom jag är den diskreta och subtila (host) människan jag är så blev detta det närmsta fotot på skådespelarna. De var klädda i 40/50-talsutstyrsel och såg allmänt uttråkade ut.

Sedan begav vi oss till denna gata:



För att besöka Cocos gamla hoods. Det är numera inte bara nummer 31 dock, utan även 27 och 29.





Efter detta promenerade vi vidare till cafét där Carrie fikar och matar en hund i det allra sista SATC-avsnittet. En mycket populärkulturell eftermiddag, med andra ord. Vi fick attans bråttom till flygbussen och lyckades missa Sandras avgång, men som tur var gick det bra med nästa. Lite över ett i morse fick jag ett sms om att hon låg hemma på söder i sin säng igen. Good times. Jag saknar henne redan... Helgen blir lugn på grund av förra helgens spektakel. Jag inledde den med Supernatural, Greys Anatomy och SATC samt en hallonmakaron, en äppelbakelse, salta kringlor och citrusläsk. Jag gör mitt bästa för att samla på mig några kilon igen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0