Doktor P-O, nu kör vi!

Inget mer att käka. Jag tryckte in en sista pizza för good measure. Eller, en halv. Pappa berättade om morgondagen och jag blev så nervös att jag tappade aptiten (kors i taket!) halvvägs igenom. Jag lyckades dock trycka ett marsipanbröd i TV-soffan. Och ja jag vet att det inte är någon komplicerad operation. Men man kan vara nervös ändå! Nu kör vi flytande föda. Bring it on! Tack alla fina vänner för kramar, facebookmeddelanden, telefonsamtal, e-mail och sms med lyckönskningar! Doktor P-O, take it away!Och just det, jag tidsinställer (high-tech, jag vet!) morgondagens 30 dagar-inlägg. Det kommer att handla om mitt ex. Det ni!


Kommentarer
Postat av: Ferferi i Göteborg

Massa massa lycka! Bli inte förskräckt om du spyr litervis med blod när du vaknar. Om du vaknar mitt i natten av smärta som känns som knivhugg i öronen eller över patronerna som ska stoppas upp någonstans solen aldrig skinit. :) Se till att ha massa massa massa glass i kylskåpet. Efter ett par dagar massa massa hallonkräm. Piggelin var min bästa vän de första dagarna. Om nåt är jobbigt, släng iväg ett email (tänkte säga ringa haha) så "pratar vi."

2010-12-07 @ 23:26:57
URL: http://blogg.veckorevyn.com/ferferi/
Postat av: Anna

Lycka till! Kommer nog gå jätte bra! Min kusin käka på Mc Donlads samma dag som hennes op! Inga konstigheter.. ;)

2010-12-08 @ 18:22:20
URL: http://nanniss.blogspot.com
Postat av: angelica

jag har också opererat halsamandlarna, dock när jag var liten. allt jag kan minnas är läkare i gröna rockar.. Du verkar ha haft en mer dramatisk upplevlese..

2010-12-17 @ 10:23:22
URL: http://angeliqe.blogg.se/
Postat av: Leandermerethe

Hello, any body here???

2011-05-26 @ 13:15:06
URL: http://leandermerethe.blogoom.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0