Off for the weekend

 
Jag är uppbokad varje helg ända till slutet av oktober. Ja och sedan börjar det igen. Hektiskt, men så himla mycket fint jag är uppbokad med! I dag till exempel, slutar jag tidigt och drar ner till Skåneland där jag ska fira att paret ovan gift sig och att deras son har fått ett namn. Bilden ovan togs för lite drygt ett år sedan när lillen fortfarande låg i magen. Nu är han ute och fyller snart ett. Underbara lilla Gulle-Gurra. Vi ska både bo på hotell och gå på grillfest och gå på ceremonier och bo på vingård. Det kommer bli underbart. Ha en fin helg, kompisar! Det ska jag ha. Tjipp!
 
 

Kommentarer
Postat av: Ellinor

Så länge det är trevliga saker som fyller kalendern, håller jag den gärna välfylld. Dock får man inte glömma de där stunderna för sig själv då man faktiskt inte gör någonting.
Önskar dig en riktigt fin helg nere i Skåneland!

Kram

Svar: Ja, jag håller med. Det är faktiskt lite mycket. MEN, eftersom jag redan tackat jag och planerat in det, så väljer jag att bara se det positivt. Jag hoppas du mår bra, Ellinor. KRAM
Jenny Lina Carlsdotter

2014-09-05 @ 11:45:21
Postat av: Lotta

Det låter ju helt perfekt!!!

Jag sitter just nu ensam hemma och brukar gilla att ha huset för mig själv men just nu är det trist så jag ska hitta på något kul! Blev genast uppiggad när jag läste om din helg.

NJUT!!

KRAM

Svar: Åh hoppas det kom upp något kul! Kram
Jenny Lina Carlsdotter

2014-09-06 @ 18:32:09
URL: http://www.charmigacharlie.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0