En dag i solen

 
Den här helgen tror jag att hela norra Europa jublar. Det är varmt och soligt och alldeles, alldeles underbart! Jag mötte upp Angelica på Centralstationen igår och sedan tog vi oss ut till Karlslund. Där promenerade vi, insöp den gamla bruksmiljön, de fina husen och naturen (och träffade Anna och hennes familj som av en slump, mycket trevligt!). Vid ån satte vi oss, bredde ut filten och dukade upp matsäcken. Vattnet porlade, solen värmde så att jag satt i linne (LINNE!) nästan hela tiden och fåglarna kvittrade. Vi mumsade matsäck, drack kaffe och pratade om livet. Om svårt och lätt, om kärlek, om Angelicas stundande bröllop och allt där emellan. Hon är så klok, den där tösen. Jag är så glad att jag har henne! När vi mumsat upp och vår filt hade hamnat lite i skugga gick vi och satte oss mot en vägg och njöt av - rent utsagt - sommarvärme. Vi sa till varandra om och om igen att "Herregud, vad underbart", och "det är är ju overkligt" och "Gud, vad skönt det är". Och så tittade vi på varandra och log. Även om min förkylning  (och allergi!) besvärar mig lite så har jag inte haft en så underbar dag på länge. Jag riktigt kände hur jag laddades upp, fylldes av energi och styrka. Hit åker vi snart igen. En underbar dag i solen!
 

Kommentarer
Postat av: Ellinor

Ja, det har verkligen varit en helt underbar helg på alla dess sätt och vis. Vädret i synnerhet. Efter en mild, men ack så grå vinter behöver vi detta. Ser dessutom ut att hålla i sig under veckan som stundar. Underbart! Behöver verkligen energin domstolen ger.
Stor kram till dig.

Svar: Ja jag med! Förra vintern var låååååång, men hade ändå snö. Denna var kortare men som du säger, grå. Den här helgen har varit den bästa på länge för mig. Roliga aktiviteter med fina människor. Kram till dig fina!
Jenny Lina Carlsdotter

2014-03-30 @ 17:40:27
URL: http://ellinorsworld.blogspot.com
Postat av: Angus

Ja det va verkligen helt underbart i helgen!! Precis vad man behövde. Mysigt att få se er! Kram

Svar: Ja men visst var det! Kram!
Jenny Lina Carlsdotter

2014-03-30 @ 20:14:05
URL: http://angusfoto.blogg.se
Postat av: angeliqe.blogg.se

Så underbart! <3 Trots att jag nu ligger nedbäddad i soffan och mår prutt, helt klart värt det. :) Snart igen, upp på berget vi gå. Kram!

Svar: Man vad fasen! jag trodde ju att jag var frisk! Förlååååååt! Och jag är dyngförkyld nu.... Blä. Kram!
Jenny Lina Carlsdotter

2014-04-01 @ 07:08:28
URL: http://angeliqe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0