Back up-sunday

 
Ja, lillkickan och bästis var det. Men ett tag innan vi skulle träffas och jag stod och borstade tänderna i godan ro ringde telefonen. Lillkickan hade spytt tre gånger inne på Plantagen. Inte läge att ses, med andra ord.  Ok, back up-plan? Hemorten såklart! Jag gick och fixade blommor till fina mormor och köpte dessert till söndagslunchen och satte mig på första bästa tåg. Mot Bergslagsskogen!
 

Syrrans svärmor hade som vanligt dukat upp stordåd. Mumsig fisk med massa goda tillbehör. I det mysiga på-landet-köket som jag älskar så mycket. Ja, syrrans kök är i ett renoveringskaos, så vi tog svärisarnas.
 

Där på landet finns det alltid olika djur att gosa med. Jag fick både hund- och kattpussar. Jag är ju moster till så söta djur!
 

Jag ville ju inte vara sämre än att bjuda på något, jag med. Men eftersom det var söndag var utbudet lite limiterat. Jag länsade semmelhyllan i konditoridisken. Det blev massa olika sorter. Gluten- och laktosfria, osötade, blandad grädde och mandelmassa och vaniljsemla, blev det. Sedan fixades och trixades det i renoveringskaoset, jag och mamma åkte på cykeltur genom landsbygden för att hälsa på fina mormor, det fikades och snackades och hängdes. En helt annan söndag än jag hade planerat, men minst lika fin!
 

Kommentarer
Postat av: angeliqe.blogg.se

Så mysigt! Nästa helg får du hänga med mig. <3 Kram!

Svar: Ja! ❤️
Jenny Lina Carlsdotter

2014-03-24 @ 18:05:50
URL: http://angeliqe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0