Logen full av jul. Och kärlek.

 
I lördags var det dags för den årliga julmarknaden på min systers gård (förra året såg det ut så HÄR). Det är så härligt, för hela min systers mans familj engagerar sig och är parkeringsvakter, glöggbartenders (det var för övrigt jag och min syster också), fikafixare, jultomte (eller, han ringde jultomten, alltså, hm) och försäljare. Byalaget hade fixat fram ett litet café och en glöggbar och bygdens entrepenörer hade fått hyra in sig på ett bord. Det såldes rökt lax, granbockar, hembakt och slöjd så det stod härliga till. Min mor var själv representerad med en hel armé av hemsydda tomtar. Och förutom glöggbartenders var jag och syrran även lammkorvsförsäljare (trots det faktum att vi själva inte förtär denna vara) och pappa Carl hoppade in bakom Röda Korsets stånd. Vi höll till på logen där vi när vi alla var samlade förra gången firade min systers bröllop (HÄR). Så fint. En mycket trevlig och mysig tillställning som gör att jag uppskattar detta med landet ännu mer. Jag har sådan tur som får äta kakan och ha den. Att kunna hänga på landsbygden närhelst jag vill, men ändå kunna komma tillbaka till min lägga mitt i stan när jag känner att lunken blir för lugn. Jag är lyckligt lottad. 
 

Kommentarer
Postat av: angeliqe.blogg.se

Så himla mysigt! Och så himla synd att jag jobbade, vill också!

Svar: Ja det var det sannerligen! Men kan du söndag om två veckor, den 14 december? Jag kan komma till dig! KRAM
Jenny Lina Carlsdotter

2014-12-01 @ 15:34:05
URL: http://angeliqe.blogg.se/
Postat av: Sandra

Så härligt! Älskar sådana tillfällen nu i december och det känns som om M hittat sin lantliga plats. Fint att du kan njuta fullt ut av den också.
Stor kram

Svar: Ja det har hon verkligen. Underbart. Och tänka att jag, stadsråttan, skulle hitta en plats i det där också? :) Stor kram tillbaka!
Jenny Lina Carlsdotter

2014-12-01 @ 19:56:29
URL: http://storstadsstockholms.blogspot.com
Postat av: Lotta

Gissa om jag älskar det här! Massor. Jag blir pirrig av att läsa hur fint det var ordnat och hur ni alla var med. Underbart! Skulle vilja varit med.

KRAM!

Svar: Du, jag skulle vilja att du var med! Kanske en dag! :) Jag blir faktiskt lite pirrig själv när jag jag tänker på det, gården på landet. Älskar den! KRAM
Jenny Lina Carlsdotter

2014-12-02 @ 02:31:32
URL: http://www.charmigacharlie.blogspot.com
Postat av: angeliqe.blogg.se

Jag såg nu om den 14.. Jag jobbar såklart i helgen. :/ Saknar dig! Kram!

2014-12-11 @ 08:15:56
URL: http://angeliqe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0