På landet-söndag


Jag är ju mest en stadstjej. Helst stora städer. Men jag uppskattar att ibland hänga på landsbygden. Gillar lugnet, för en stund. Att känna mjuk djurppäls mellan fingrarna, att höra fågelkvittret och diverse andra djurläten, att känna dofterna. De naturliga dofterna. Därför är jag så glad att jag kan äta kakan och ha den. Bo i stan och hälsa på hos min syster på landet när jag känner för det. I söndags var en sådan dag. Dessutom kom en av mina allra bästa vänner och hennes lillkicka dit, och sedan kom föräldrarna och lite annat löst folk. En hel hög var vi där på gården. Det var arbetshelg på gården och det grävdes och krattades och bökades. Lillkickan älskade det. Och hjälpte till. Och så kollade vi på djuren. Får, katter, höns och hundar. Det var en fantastisk höstdag, och på eftermiddagen när det sprack upp blev det riktigt varmt. Innan jag begav mig hemåt blev jag dessutom serverad söndagsmiddag av min syrras svärisar och hela svärisfamiljen. Mycket trefvligt. Jag längtar redan tills nästa gång...
 

Kommentarer
Postat av: Miss Marie

Men det är väl det som är det bästa, att man kan få lite av allt möjligt här i livet, bara man försöker! :)

Svar: Ja, verkligen! Underbart!
Jenny Lina Carlsdotter

2013-10-09 @ 15:27:14
URL: http://www.miss-maries.blogspot.com
Postat av: Annika

Jag är ju också stadstjej. Men ibland tänker jag att meningen med livet skulle vara att bo på landet. ATT komma nära naturen, att vara där.
Jag tror faktiskt det. Att få leva MED och I naturen hela tiden.
Jag skulle nog älska det.
Men, visst, en stor stad en timme bort vore ju inte helt fel.
:-)

Svar: Jag när en lite halvhemlig dröm om att bo på den engelska landsbygden. Jag vet att jag i praktiken skulle få panik efter sisådär två veckor, men i teorin är jag jättelycklig där! ;) Som du säger, men vill ju ha både och!
Jenny Lina Carlsdotter

2013-10-09 @ 15:36:29
URL: http://kankaglenreston.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0