För EXAKT ett år sedan

 
...bloggade jag om syrénen, och hur mycket jag älskade den. Den hade under helgen blommat ut i Danderyd där jag då bodde. I år är syrénen lite efter. I alla fall. Dagen efter hamnade jag på sjukhus. Jag kom in akut med grova magsmärtor och var avsvimmad när jag ankom till akuten. Några dagar senare blev jag utskriven med den inte så farliga diagnosen körtelbuk och med ett recept kodein i handen. Då gick jag in på min arbetsplats, sa upp mig, åkte hem till Bergslagen och omvärderade det som var viktigt i livet. Några månader senare hade jag en lägenhet och ett jobb i Öret. Och idag, ett år senare är jag vad som känns som tusen erfarenheter rikare, friskare, starkare och lyckligare. Man vet aldrig hur livet sväger och kör. Det är läskigt men också spännande. Livet.
 
 

Kommentarer
Postat av: Angus

Ja men eller hur, livet är bra spännande och man ångrar sällan det man gör, bara det man inte gjort! :) Så tur för Örebro och oss att du kom "hem". Är det hemma nu? :)

Svar: Örebro är nog lite hemma....Men jag ser nog Berslagen som hemma, kanske inte specifikt Öret, på något sätt.... :) Kram
Jenny Lina Carlsdotter

2013-05-22 @ 17:18:07
URL: http://angusfoto.blogg.se
Postat av: Miss Marie

Haller med, man vet aldrig hur livet kommer forma sig, men man har en formaga att landa pa fotterna och ta sig upp igen efter det mesta. Ganska fantastiskt alltsa.

Svar: Ja det är ju det. Delvis måste man slappna av och låta livet sköta det men man kan ju också vara proaktiv genom livet så att det ordnar sig, bara man är öppen för förändring i bland... :)
Jenny Lina Carlsdotter

2013-05-22 @ 18:28:14
URL: http://www.miss-maries.blogspot.com
Postat av: Kristin

Låter härligt! Ett av dina bättre beslut tycker jag =) Vad häftigt det är att det blev såhär. På lördag kommer det kännas ännu lite bättre. Då kör vi!

Svar: Verkligen! Det hade jag aldrig tidigare trott, att jag skulle bli Örebroare. Och GILLA det. :) På lördag blir det par-TEY! :)
Jenny Lina Carlsdotter

2013-05-22 @ 22:17:26
URL: http://happycamper.trumpetaregatan.se
Postat av: Linnéa i Colorado

Wow, tänkt hur det värsta ibland kan leda till något bra :)
Kram

Svar: Ja, och detta är inte första gången för mig. Det är bra, för när man tror att det går åt pipsvängen vet man numera i bakhuvudet att det alltid ordnar sig på något sätt och att det faktiskt till och med kan bli bättre... :) Kram
Jenny Lina Carlsdotter

2013-05-23 @ 04:57:45
URL: http://linneaiusa.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0