#annaochnico

 
Bröllop är ju alltid speciella. Och för mig var det speciellt då jag - som en annan bröllopsgäst nämnde i sitt tal - alltid har känt Anna och Nico som ett par. Jag firade dem tillsammans liksom. Vi har känt varandra sedan studietiden och jag känner inget roligare och fränare par än dem. De är sanna konnesörer och livsnjutare och jag älskart. Anna var ljuvlig och SÅ i sitt esse i sin femtiotalsklänning. Nico detsamma i sin fina franskosande outfit och fluga. Maten var jättemumsig (man vet att man har en sann vän när den beställer laktosfritt och veggie utan att man meddelat detta) och vinet likaså. Ett tecken i tiden är också när Toast Madam förkunnar att det finns en hashtag för bröllopet. Modernt. Jag är inte sen att haka på. Även om blogginlägg ännu inte kan hamna under sådana. Tack Anna och Nico för en fantastisk kväll! 
 

Kommentarer
Postat av: Miss Marie

Härligt! Ser ut att vara ett genomtänkt bröllop o det är ju kul! Brudparet var superfina!

Svar: Ja, visst var de fina? Det var jättebra ordnat, så när jag kom och skulle hjälpa till var det bara att följa listan och hämta allt där det stod att det låg- plättlätt! :)
Jenny Lina Carlsdotter

2013-01-29 @ 08:10:21
URL: http://www.miss-maries.blogspot.com
Postat av: Ellinor Engström

Bröllop måste vara en av den finaste dagar/stunder som man får lov att dela med sina nära och kära. Underbart på alla sätt och vis!
Jag är så glad då min bästa vän äntligen kommer att bli fru G i sommar - som jag (vi) väntat! Det ärofyllda uppdraget som tärna har dessutom tillfallit mig :) Dock slog tanken på tal mig häromdagen och det skrämmer mig lite...tips mottages tacksamt ;)
Kram

Svar: Åh vad härligt! Jag ska tänka på om jag har några bra tips, återkommer! :) Kram!
Jenny Lina Carlsdotter

2013-01-29 @ 18:44:36
URL: http://ellinorsworld.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0