Restaurang Indigo
Tummen upp för ställen med ett brett och fint vegetariskt utbud (som inte inkluderar quorn, soja eller andra köttliknande halvfabrikat).
I den mattrendrapport jag skrev om häromveckan stod det just att det blir allt vanligare att restauranger tar bort bokningsmöjligheten. Att vänta/mingla skall vara en del av upplevelsen. Är det ett bra ställe så tror jag absolut att det an skapa mervärde.
SV: Precis vad de skriver om här https://docs.google.com/viewer?a=v&q=cache:7716k91bkCsJ:www.foodfriends.se/index.php/download_file/view/427/120/+&hl=en&gl=se&pid=bl&srcid=ADGEESgy0HjQx6fVs5jjyCVsprLo0cowvxKgH0Gwyq-CYzay_uhfitqpNnQqxuRMHGN0c_3UpqNctENiJcMc-JJ-rDgpSUaqDycCEZwLQhcOn22Wc6pjN_zqqZuLoXcmPB2yJOgAjyol&sig=AHIEtbStr_ofEnwjyEQ33vPsH9nBuvbtBg
Men jag kan absolut hålla med dig, det finns både för- och nackdelar med upplägget (precis som med allt annat) Roligt att ni fick möjlighet att testa i alla fall!
Gaaaahh, vad sugen jag blir nu!