Alla hjärtans kudde

 
Den här fina kudden fick jag i alla hjärtanspresent av min mor och far. Tyget är handplockat av mamma och kudden är helt handsydd. Sömmerskan har till och med sytt ett fint svart band runt hela kudden. Mycket fin och välgjord. Och väldigt mig! Den passar perfekt (såklart, mamma har öga för sådana här grejer) i mitt vardagsrum. Dessutom är innerkudden i mjukt dun, så den är mysig att ligga på - och inte bara fin att titta på. Tusen tack, fina pappa och mamma!
 

Kommentarer
Postat av: Ellinor Engström

Det är alltid trevligt med presenter (både att ge och att få) och i synnerhet dem med eftertanke och känsla bakom. Jag har speciellt två personer som ofta tar tillfället i akt att skämma bort mig med fina gåvor. Jag blir givetvis lika glad och överväldigad varje gång. Dessa personer känner mig ibland bättre än vad jag själv gör och deras gåvor känns alltid så självklara och väldigt mycket "jag"

Svar: Vad härligt! Ja, så är nog min mamma mycket. Köper saker jag inte visste att jag ville ha! :) Kram
Jenny Lina Carlsdotter

2013-02-24 @ 18:46:40
URL: http://ellinorsworld.blogspot.com
Postat av: Angus

Älskar ditt sätt att varje pryl i ditt hem har ett syfte och en själ. Det får dock mig att inse att mitt hem är själfattigt!

Svar: Haha, ditt hem är väl allt annat än själfattigt! Tack för de orden i alla fall, det är meningen! jag hade så mycket som jag inte ville ha i mitt förra (sambo)hem att jag ville ha ett hem som är MITT nu. Kram!
Jenny Lina Carlsdotter

2013-02-24 @ 19:29:39
URL: http://angusfoto.blogg.se
Postat av: Emelie

Åh, den kudden var ju hur fin som helst!!

2013-02-24 @ 21:27:36
URL: http://emeliesgallery.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0