Precis vad jag behövde


Igår var jag lite suddig i kanterna. Ett lite för högt tempo under hösten, i stort sett inga helger hemma i lugn och ro, en magkatarr i full galopp och en värkdag blandat med lite privat strunt gjorde att jag kände mig ynklig och ensam. Det händer inte jätteofta. Och då, som en liten ängel, mötte hon upp på Paolos, en av mina favoritställen i Öret, på en lunch kryddat med själasnack. Fina ANNA, alltså. Ibland är det precis vad man behöver, fast det känns som om man hellre ligger hemma under täcket. Efter lunchen var jag så full av energi och jävlaranamma att jag gick hem och hängde upp tavor, målade lådor, limmade skor och bakade kaka. Jag är chefen i mitt liv. Och så lite lugn och ro med te i soffan också, ska tilläggas. I vår är det jag som stannar upp då och då. Ska bara klara mig igenom den här h-vetesveckan först. Sedan julledighet och en nystart. Så.
 

Kommentarer
Postat av: Ellinor

That's what friends are for.
Vi avnjöt också en middag på Palos i helgen. Efter lite dividerande och promenerande fram och tillbaka i regnet föll valet tillsut på pizza och rödvin, inte alls dumt :)
Hoppas att du får en fortsatt fin vecka!
Kram

Svar: Detsamma vännen! Kram
Jenny Lina Carlsdotter

2013-12-16 @ 14:46:26
URL: http://ellinorsworld.blogspot.com
Postat av: Angus

Åh fina Jenny! Helt rätt du bestämmer och det gör ju förbannat bra oxå! :) bara du vet vad du behöver och vad som är rätt. Härligt att du kom dig för att pyssla lite hemma oxå! Stor kram

Svar: Ja jag är fan bäst alltså. Men det är inte jag som säger det! (OBS Grotesco, ej min line)
Jenny Lina Carlsdotter

2013-12-16 @ 18:43:51
URL: http://angusfoto.blogg.se
Postat av: Evelina Lindström

Hoppas du får en fortsatt bra vecka och ta hand om dig!

Svar: Tack så hemskt mycket! Detsamma!
Jenny Lina Carlsdotter

2013-12-16 @ 20:42:10
URL: http://evelinalindstroms.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0