Hemmafynd

 
I går när jag stod och bökade i skåpen hemma hos pappa Carl och min ömma moder för att få plats med disken jag just hade plockat ur diskmaskinen skämtade pappa om vad det nu var jag skulle sno. Jag har nämligen nästan varje gång jag lämnar föräldrahemmet något med mig. Jag har sedan jag flyttade fått upp ögonen för inredning igen, och second hand, vintage och arvegods är favoritobjekten. Jag har ännu inte lyckats ta mig till en auktion, men jag hoppas göra det mycket snart. I alla fall. Denna gång fick jag - förutom ett par lakan som jag fick i utbyte av mamma mot ett par jag hade med mig förra gången för att vi hade tröttnat på vårta egna lakan, jäkligt smart tyckte vi - med mig en liten fin mässingkandelaber och bordstabletterna från min barndom, Josef Franks tulpander. Tyvärr har bara tre lyckats överleva alla spillda Obojglas och glöttallrikar. Men det gör inget för det är just tre sittplatser jag har i mitt kök. På matsalsbordet har jag planerat för något annat. Tummen upp för hemmafynd. 
 

Kommentarer
Postat av: Ellinor

Jag känner igen det där. När jag är på besök i föräldrahemmet har jag ofta med mig diverse saker som skall lämnas till vederbörande. När detta väl är gjort tänker jag alltid att det är skönt att slippa den extra packningen på vägen hem...Tji får dock jag då kassen/väskan alltid brukar fyllas med nya saker ;) Men visst är det roligt att kunna ta tillvara på gamla tingest!?

Svar: Haha, preciiiis så är det för mig med! Full kasse dit, full kasse hem! :) Ja, det är jättekul, verkligen. Jag vill hellre ha saker med "själ" än nya dyra designerprylar...
Jenny Lina Carlsdotter

2013-04-02 @ 09:03:21
URL: http://ellinorsworld.blogspot.com
Postat av: Angus

ja och du! som kom på att det va ett litet joke.
Du får köpa till en fjärde! :)

Svar: Ja, jag får göra det! :)
Jenny Lina Carlsdotter

2013-04-02 @ 12:22:56
URL: http://angusfoto.blogg.se
Postat av: Theresa

Vilken himlans tur du har! Jag hade gärna velat fynda Josef Frank och ljusstakar hos mina föräldrar. Tyvärr bor de lite för långt bort för att jag ska kunna göra det! Supersnyggt i vilket fall :)

Svar: Haha, ja ibland ska man ha tur! :) När jag var yngre tyckte jag att allt mamma och pappa hade var omodernt och inte alls min stil. Nu vill jag ha både det ena och det andra! :)
Jenny Lina Carlsdotter

2013-04-02 @ 19:45:15
URL: http://nailsinchicago.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0