Friskvård, del II

Ja, och på min nya arbetsplats har vi även tillgång till diverse hälsorelaterad personal, så som psykolog, barnmorska, sjuksköterska och sjukgymnast. Den sistnämnde träffade jag i dag. Och fick behandling. Gratis. På arbetstid. Han undersökte mig grundligt, gav TNS, masserade och justerade kotorna. Om en vecka ska vi ses igen. Då ska han efter behandlingen följa med till mitt kontor för att se till att jag sitter och står rätt när jag arbetar. Sedan ska vi ta en vända i gymmet också för att se till att jag tränar rätt. Ja ni hör ju. Hurra, jippi och hallejulja för svenska arbetsplatser. Fortsätter det så här kommer jag ju aldig arbeta för en utländsk arbetsgivare igen. Kanske är jag fri smärtplåsterna lagom till jul. Hurra igen.
 
 

Kommentarer
Postat av: Angus

Men Jesus! Jag jobbar varje dag med
Ssk och sjukgymnatn men får inget!

Svar: Nej det är verkligen dåligt. Practice what you preach, liksom....
Jenny Lina Carlsdotter

2012-10-10 @ 21:02:35
URL: http://angusfoto.blogg.se
Postat av: Lotta

Låter underbart! Det är så dåligt fokus på arbetsplatsen och hur vi sitter och arbetar här. Heja svensk arbetsplatser!!

KRAM

Svar: Ja, verkligen! Kram tillbaka!
Jenny Lina Carlsdotter

2012-10-11 @ 02:51:10
Postat av: Sofia

Men alltså...jag flyttar till Sverige! Jag tror att min förra arbetsplats skulle stängts igen om den låg i Sverige. Kallt, ingen centralvärme, dörrar som inte gick att stänga, dåliga stolar med mera, med mera. Jag hade konstant urinvägsinfektion när jag var där pga kylan, och hemsk nackspärr. Allt det släppte när jag slutade, I wonder why? Har ju självklart med stress att göra, men stressen kom ju från en organisation som inte hade en aning om hur man tog hand om sina anställda. Så din arbetsgivare låter som en dröm.
Här i England beror det ju helt på var man jobbar, och om man jobbar för välgörande organisationer som jag alltid har gjort där det finns zero money så kan man räkna med att det brister. Tyvärr.

Svar: Så var det på min förra arbetsplats, en ambassad i Stockholm. Och jag förstår verkligen att svenskar som vet hur bra man kan ha det hemma vill hem. Å andra sidan är väl typ google och andra sådana företag ganska fantastiska när det gäller sånt också, vad jag hört. Fast då förväntas man nog jobba mer än här..... Svårt, det där...
Jenny Lina Carlsdotter

2012-10-11 @ 10:18:48
URL: http://withsofia.wordpress.com
Postat av: Caroline

Var jobbar du?!
Få nog flytta till Landet och börja jobba på samma ställe som du...
Kram C

Svar: Du får göra det! :)
Jenny Lina Carlsdotter

2012-10-11 @ 17:25:08
URL: http://prinsessanspraliner.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0