Sommarkväll
Det var en mycket vacker kväll igår när jag cyklade hem. Vattnet låg så stilla och vackert att jag var tvungen att stanna och fota. Minuter efter att jag tagit bilderna ovan höll jag på att cykla in i (nåja, nästan)  ett rådjur. Där stod det bara meter i från mig och tittade. Jag tvärbromsade och så stod vi där och tittade på varandra en lång stund. Bästa cykelturen på länge. Nu: äventyr i Örebro. Tjipp!


Kommentarer
Postat av: Sandra

Åh, Linde kan onekligen vara vackert! Nej det blir inte Bergslagen i helgen. Landet är Östergötland och Byn eller Bergslagen är Storå;) ) När är du tillbaka förresten? Kram!

Svar: Ah, ok. :) Ha det underbart där i alla fall! Skönt att komma ifrån stressen i Hufvudstaden.. ;) Jag vet faktiskt inte när jag kommer tillbaka. Sjukskrivning har nu bytts mot semester, så vi får se vad jag hittar på. Jag hör av mig när jag kommer dock, såklart! Kram!
Jenny Lina Carlsdotter

2012-06-19 @ 14:43:17
URL: http://storstadstockholms.blogspot.com
Postat av: Sara

Åh vad härligt =)

Svar: Verkligen! Det är vackert här! och snart bor du här med! Massor av rådjur! :)
Jenny Lina Carlsdotter

2012-06-19 @ 16:16:35
URL: http://saaraaaa.blogg.se
Postat av: angelica

Men det känns som det är mer sommar där, där du är? haha, kan det ha att göra med det här färgglada bilderna och att jag envisas med att göra mina egna lite för dova och ljusa? Fint är det, iaf. Kram

Svar: Kanske. Men så är det du som har fått massor med kommentarer på fotot du taggade mig på på fb om vilken bra fotograf du är. "Som i en tidining" (passande! :)). Så kanske att dovt är finare än färgglatt? :) Kram
Jenny Lina Carlsdotter

2012-06-19 @ 23:38:05
URL: http://angeliqe.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0