One Lovely Blog Award

Det var ett tag sedan man såg bloggpriser nu. Men igår fick jag ett. Av min fina amerikanska vän som ganska nyligen har startat bloggen "Back to Basics". Där skriver hon om att gå tillbaka från ett jobb till att vara en "stay at home mom" igen, där hon har hemmaskola för sina tre barn (som jag är gudmor till). Hon försöker som bloggen skvallrar om gå tillbaka till det enkla, inga tillstatser och kemiska konstigheter i livet. Ska bli spännande att se hur det går. Så här fint skrev hon i alla fall om mig i sin blogg: "This lady is VERY dear to my heart! She is a very strong and independent woman, speaks several languages, has traveled the world and has worked for the UN!! ALL in her twenties!! She has loved and lost but gets back up on her feet and knows the meaning of being a true friend!! Yes this blog is in Swedish but Google Translate will take care of that problem." Hon tog i lite mycket kan jag tycka, men tusen tack för orden, vännen!
 
Priset går som vanligt ut på att berätta saker om sig själv - denna gång sju - och skicka vidare det till andra bloggerskor. Så here we go:
 
1. Jag får ångest av tallar. På riktigt. Klarar inte av det. Det är trädet i sig, men också hur det ofta ser ut i närheten av tallar. Jag har fått mina föräldrar att lova att om jag dör innan dem får de inte begrava mig i sådan natur. Däremot älskar jag bokskog, björkar och andra lövträd. Jättemycket.
 
2. Jag älskar svartpeppar. Kan ha det på nästan allt. Däremot har jag väldigt svårt för vitpeppar. Speciellt doften.
 
3. Jag tycker att Peter Eggers är Sveriges snyggaste skådespelande karl. Han slår Micke P med hästlängder.
 
4. Jag är en storstadstjej. Nästan alltid. Men ibland drömmer jag om att bo i en liten engelsk eller irländsk by. Typ Emmerdale.
 
5. När jag bodde i London var jag en gång på en spontandejt med en skådespelare från TV-serien "Fotballers' Wifes" på Borders på Oxford Street. Han spelade en av the "bad guys" och jag hade jättesvårt att se honom som något annat än hans karaktär, då jag brukade följa serien.
 
6. Jag har Jan Eliasson som lite av en idol. Vi har träffats flera gånger och jag har en gång organiserat en middag för honom. Han är en stor tillgång för FN.
 
7. Jag fastande en gång på gränsen från USA till Kanada. När jag blev inforslad på gränskontoret och intervjuad av flera tjänstemän (livrädd, mind you) visade det sig att det inte var något fel, utan de trodde jag var släkt med en känd ishockeyspelare, svensk som jag var. Snacka om att mina fördomar om kanadensare fick vatten på sin kvarn!
 
Och så bloggerskorna jag vill skicka vidare priset till.
 
Charmigt, sa Charlie: Detta pris kan inte vara mer passade för denna bloggen, för den är verkligen One lovely blog. Inte nog med att Lotta bloggar fantastiskt med fantastiska bilder, hon skriver alltid så fint här i min blogg. Och när hon helt plötsligt inte kunde kommentera här hittade jag små meddelanden från henne till mig på andra bloggar som hon vet att jag läser. HUR fint? Lotta, du är bäst!
 
Angeliqe: Hon tar underbara foton, skriver fina texter som får en att tänka till och jag kan numera räkna henne som en vän, då vi gick från att vara bloggvänner till att faktiskt träffas på riktigt. Vi skrattade i kör i flera timmar första gången vi sågs. Fina Angelica!
 
Prinsessans Praliner: Så fin, så gullig, så söt! Prinsessan skriver om sitt nya hus som håller på att renoveras, adoptionsresan hon och hennes man just har börjat och resor hon gör i största allmänhet. En tjej jag mer än gärna skulle ta ett glas vin med och prata bort några timmar.
 
Ellinor: En massa goda vegetariska recept, boktips och massor av träningsglädje och kloka tankar. Där har vi en till tjej jag gärna skulle hänga med. Och vi har börjat koka ihop planer för att få det att hända, faktiskt. Hoppas det blir snart!
 
Marie: Snygga bilder, söta historier om lilla Alfred, komiska historier om svärföräldrar, underbara recept, jätteroliga och fina "söndagssvep" och då och då referenser till hennes hemort, som inte ligger långt bort från min. En blogg att älska!
 

Kommentarer
Postat av: Caroline

Men åh vad fint du skriver om mig!
Vi tar vår date i höst tycker jag!

Kram Caroline

Svar: Låtyer bra tycker jag! Kram!
Jenny Lina Carlsdotter

2012-07-30 @ 21:36:11
URL: http://prinsessanspraliner.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0