En magisk helg

 
Det blev en magisk helg i det magiska huset. Jag fick se en av mina allra bästa vänner få sin brud i Strängnäs Domkyrka. Jag fick glädjegråta till underbart fina tal under en bröllopsmiddag jag själv varit med att tilllaga. Jag fick dansa vals till brudgummens pappas vackra toner under  bar himmel. Gosa med underbart söta bebisar och underbart söta djur. Bada för första gången i Mälaren och för första gången i år. Äta massor med god mat i goda vänners lag. Träffa vänner från när och fjärran, diskutera viktigheter och oviktigheter och kramas mycket. Jag har burit en vintageklänning och fått skavsår av nyinköpta skor. Jag har skrattat mig varm och glädjegråtit mig lycklig. Jag har helt enkelt haft den bästa helgen under detta år. Om inte allt för länge får vi också välkomna ett litet barn till den nygifta familjen. Först ska de bara honeymoona lite i Frankrike och sommaren ska förbi. Sedan får jag nog glädjegråta igen.
 
 

Kommentarer
Postat av: Mia

Och hur fin var inte du! :) Låter som en magisk helg, jag vet inte vad mina väninnor håller på mig. Nu får de börja gifta sig också. :)

Svar: Men tack! :) Ja, det är underbar med bröllop. Och till hösten blir han pappa också, ännu mer att fira! Jag ska faktiskt på ett till bröloop senare i sommar/höst. Festen ska vara på Moderna Muséet, det ser jag fram emot! :) Kram
Jenny Lina Carlsdotter

2012-07-02 @ 11:37:03
URL: http://www.theswedishgirl.blogspot.com
Postat av: Anna

Underbar klänning!

Svar: Ja, jag gillarn. Tack!
Jenny Lina Carlsdotter

2012-07-02 @ 12:05:49
URL: http://nanniss.blogspot.com
Postat av: Ellinor

Bröllop är bland det finaste vi kan dela med våra vänner. Förstår att det varit mycket känslor och du är som vanligt lika vacker som en sommardag!
Kram

Svar: Tusen tack Ellinor, snälla du!
Jenny Lina Carlsdotter

2012-07-02 @ 13:20:07
URL: http://ellinorsworld.blogspot.com
Postat av: Sara

Men åh så härligt det låter =) Och fantastiskt fin klänning på fina du! :)

Svar: Tusen tack, Sara!
Jenny Lina Carlsdotter

2012-07-03 @ 07:03:29
URL: http://saaraaaa.blogg.se
Postat av: Christine&Paris

Vilken söt klänning! Du var jättefin :)

Svar: Tusen tack!
Jenny Lina Carlsdotter

2012-07-03 @ 16:20:26
URL: http://christineiparis.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0